ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ - Εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία;

Νέα τροπή στην υπόθεση της μικρής Άννυ - Εμπλέκονται κι άλλα άτομα στη δολοφονία;

Η υπόθεση της μικρής Άννυ που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα πριν από περίπου έναν χρόνο, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο φίλος του πατέρα - δολοφόνου της μικρής.

Αποκαλύψεις - βόμβα σχετικά με πρόσωπα που μπαινόβγαιναν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα, όπου βρήκε φριχτό θάνατο το μικρό κοριτσάκι, φέρνει η έκδοση στην Ελλάδα και η προφυλάκιση τού μέχρι πρότινος καταζητούμενου Νικολάι.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο Νικολάι παραδέχτηκε πως διέμενε στο διαμέρισμα του υπογείου, λέγοντας, ωστόσο, πως και άλλα πρόσωπα είχαν πρόσβαση σε αυτό.

Ένας 23χρονος Βούλγαρος και ένας Πακιστανός φέρονται να μπαινόβγαιναν όποτε ήθελαν στο σπίτι, περνώντας, μάλιστα, και αρκετό χρόνο εκεί, καθώς είχαν φιλικές σχέσεις με τον πατέρα της Άννυ.

Ο Νικολάι, που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του, δηλώνοντας αποφασισμένος να αποκαλύψει όλα όσα γνωρίζει.

Όπως φαίνεται, θα ζητήσει ορισμό τεχνικού συμβούλου για να ερμηνεύσει τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μεταξύ των οποίων υπάρχει και η κηλίδα αίματος που βρέθηκε στο σοβατεπί, δίπλα από το στρώμα της 4χρονης, η οποία έχει γενετικό υλικό του ίδιου, της Άννυ, αλλά και ενός άγνωστου τρίτου προσώπου.

Σχετικές ειδήσεις