ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε η μητέρα του σμηναγού Ηλιάκη – «Τώρα θα συναντήσεις τον Κώστα»

Πέθανε η μητέρα του σμηναγού Ηλιάκη – «Τώρα θα συναντήσεις τον Κώστα»

Συγκλονίζει το μήνυμα του αδερφού του αδικοχαμένου σμηναγού Κώστα Ηλιάκη, ο οποίος είχε βρει τραγικό θάνατο το 2006 αναχαιτίζοντας τουρκικά αεροσκάφη στο Αιγαίο. Τότε Τούρκος πιλότος είχε πέσει εξαιτίας λανθασμένου χειρισμού πάνω στην καλύπτρα του ελληνικού μαχητικού.

Τα Χανιά θρηνούν από χθες για το θάνατο της μητέρας του. Μιας γυναίκας με ήθος και πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια παρά τα όσα δεινά την είχαν βρει.

Ο αδερφός του αδικοχαμένου σμηναγού, Φίλιππος Ηλιάκης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για τον θάνατο της μητέρας του, γράφοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Τώρα θα συναντήσει τον Κώστα, θα έχουν χρόνο, για να της λύσει την απορία: Πως ήταν δυνατό σε τόσο απέραντο ουρανό να πέσει πάνω του ο Τούρκος πιλότος».

Δείτε το μήνυμα του:

«Η Μητέρα "έφυγε" για την γειτονιά των αγγέλων με αξιοπρέπεια ακριβώς όπως έζησε όλη της την ζωή! Τώρα θα συναντήσει τον Κώστα, θα έχουν χρόνο, για να της λύσει την απορία: Πως ήταν δυνατό σε τόσο απέραντο ουρανό να πέσει πάνω του ο Τούρκος πιλότος.... μα και να του πει τα δικά μας νέα και πόσο μας λείπει... Ας είναι αιωνία η μνήμη σου μητέρα, συγχώρηση δεν χρειάζεσαι από κανένα, ήσουν παράδειγμα για μίμηση σε όλο τον δύσκολο και με στερήσεις βίο σου με κύρια έννοια σου να μεγαλώσεις σωστά τους 4 γιους σου!!»

Σχετικές ειδήσεις