ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Σε στρατιωτική επιθεώρηση το νησί - Βάφουν ακόμη και τα φρεάτια! (pics)

Μυτιλήνη: Σε στρατιωτική επιθεώρηση το νησί - Βάφουν ακόμη και τα φρεάτια! (pics)

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στην Λέσβο ενόψει της επίσκεψης του Ποντίφικα, με τεχνικά συνεργεία να καλλωπίζουν και να επισκευάζουν διάφορα σημεία στην πόλη της Μυτιλήνης.

Βαφές τοιχίων, καλλωπισμός δένδρων, σημαιοστολισμός, ξεχορτάριασμα, νέα σποτακια, πλύσιμο δρόμων είναι μερικά από αυτά που μπαίνουν σε τάξη από τον Δήμο Λέσβου το τελευταίο διάστημα στις περιοχές που θα περάσει ο Ποντίφικας..

Τα συνεργεία καθαρισμού του Δήμου Λέσβου υπό την προσωπική εποπτεία του αντιδημάρχου Καθαριότητας, συνεχίζουν από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, να προχωρούν σε εκτεταμένες εργασίες στα σημεία που θα περάσει η πομπή του Ποντίφικα και των λοιπών επισκεπτών, που όμοιες τους δεν έχουν ξαναδεί στην Λέσβο.

Όπως αναφέρει το lesvospost.gr, μεγάλη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι βάφουν μέχρι καιτ α παλιά φρεάτια στην Καλλονή της Λέσβου όπου σε λίγες ώρες αναμένεται να φτάσει ο Αρχιεπίσκοπος.. Αλήθεια ο Ιερώνυμος θα δει τα φρεάτια;;;

Η Λέσβος ζει μεγάλες στιγμές που δεν έχει δει μέχρι τώρα, ακόμα και ελικόπτερο της αστυνομίας επιστρατεύτηκε και πετάει από το πρωί πάνω από τον Λεσβιακό ουρανό ώστε να ελέγχει την κατάσταση στους δρόμους της Μυτιλήνης.

Η Μυτιλήνη σήμερα και αύριο θα είναι φρούριο….. Και όλα αυτά μονό για 4 ώρες επίσκεψης του Ποντίφικα και των λοιπών επισκεπτών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι χθες κλιμάκιο του Βατικανού επισκέφτηκε το νοσοκομείο Μυτιλήνης ώστε να κλείσει δωμάτιο (σε περίπτωση ανάγκης) για τον Πάπα…

Στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα κοιμούνται οι αστυνομικοί που μετέβησαν στο νησί για την ασφάλεια του Πάπα

Σαν πρόσφυγες…. στο Ελ. Βενιζέλος θα κοιμούνται και θα σιτίζονται οι αστυνομικοί που ήρθαν για την ασφάλεια του Πάπα στην Λέσβο

Δεν έχουν τέλος οι εκπλήξεις που δοκιμάζουν οι αστυνομικοί το τελευταίο διάστημα καθώς σύμφωνα με διαταγή που εκδόθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, όσοι αστυνομικοί μεταβούν στην Μυτιλήνη προκειμένου να συμμετάσχουν στα μέτρα τάξης για τηνεπίσκεψη του Πάπα στο νησί, θα κοιμηθούν... σε πλοίο!

Σύμφωνα με την σχετική διαταγή, οι αστυνομικοί που θα συμμετάσχουν στην ευρεία κλίμακας επιχείρηση για την ασφάλεια του πάπα Φραγκίσκου, του Αρχιεπισκέπου Ιερώνυμου και του Πατριάρχη Βαρθολομαίου, θα κοιμούνται και θα συττίζονται στο πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του νησιού και μεταφέρει πρόσφυγες και μετανάστες στο λιμάνι του Πειραιά.

Σχετικές ειδήσεις