ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Μαζεύουν τα σκουπίδια για να περάσει η Φλόγα και τα πετούν στο γήπεδο (pics)

Πύργος: Μαζεύουν τα σκουπίδια για να περάσει η Φλόγα και τα πετούν στο γήπεδο (pics)

Τραγελαφικές εικόνες! Να γελάς ή να κλαις από την ανικανότητα των υπευθύνων να βρουν χώρο για να πετάξουν τα σκουπίδια της πόλης

Χωματερή θυμίζει και πάλι το προαύλιο του δημοτικού Σταδίου Πύργου, καθώς ο δήμαρχος κ. Γαβρίλης Λιατσής αποφάσισε να πετάξει εκεί τα σκουπίδια της πρωτεύουσας του νομού Ηλείας.

Η πόλη του Πύργου αντιμετωπίζει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο σοβαρό πρόβλημα, καθώς οι Αρχές της πόλης αδυνατούν να βρουν χώρο για να πηγαίνουν τα σκουπίδια. Τόνοι απορριμμάτων είχαν κατακλύσει επί μήνες τους δρόμους του Πύργου που θύμιζε περισσότερο χωματερή παρά την πόλη που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το λίκνο του Πολιτισμού, την Αρχαία Ολυμπία.

Λίγες μέρες πριν την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, ο δήμος Πύργου αναζητούσε εναγωνίως λύση για να μην ξεφτιλιστεί και δει όλος ο πλανήτης τα χάλια της πόλης.

Τη... φαεινή ιδέα χρεώνεται ο δήμαρχος της πόλης κ. Γαβρίλης Λιατσής, ο οποίος αποφάσισε να μαζέψει επιτέλους τα σκουπίδια και να τα μεταφέρει στο δημοτικό στάδιο της πόλης!

Με ποια λογική; Δεν υπάρχει λογική... Όταν επί ένα χρόνο η δημοτική Αρχή δεν έχει καταφέρει να βρει λύση για τα σκουπίδια μιας πόλης, τότε για ποια λογική θέλετε να μιλήσουμε;

Δείτε τις φωτογραφίες στο Gallery και θα καταλάβετε την τραγική κατάσταση για την οποία μιλάμε.

Σχετικές ειδήσεις