ΕΛΛΑΔΑ

Αρνάκι… εναλλακτικό για το πασχαλινό τραπέζι, από την Ελένη Ψυχούλη

Αρνάκι… εναλλακτικό για το πασχαλινό τραπέζι, από την Ελένη Ψυχούλη

Την Κυριακή του Πάσχα μπορεί παραδοσιακά σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα να ψήνουμε τον οβελία, όμως για τους «επαναστάτες» η Ελένη Ψυχούλη προτείνει μια εναλλακτική συνταγή για να απολαύσουμε το καθιερωμένο αρνάκι.

Τα αρωματικά βότανα καθώς και τα λαχανικά που περιλαμβάνονται στη συνταγή, την οποία μοιράζεται μέσω του CNN Greece η Ελένη Ψυχούλη, δίνουν στο αρνάκι μια ξεχωριστή γεύση και πλούσια αρώματα, κάνοντας το πιάτο μοναδικό και απολαυστικό!

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr