ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η μικρή Μαρία που είχε εξαφανιστεί χθες στον Σκαραμαγκά

Βρέθηκε η μικρή Μαρία που είχε εξαφανιστεί χθες στον Σκαραμαγκά

Αίσιο τέλος έλαβε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα (02/05/2016) το θρίλερ με τη μικρή Μαρία, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα από τη μάντρα αυτοκινήτων επί της λεωφόρου Σχιστού – Σκαραμαγκά.

Το 3,5 ετών κοριτσάκι βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Χαϊδάρι, στη λεωφόρο Καβάλας και γύρω στα τρια χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε εξαφανιστεί και είναι καλά στην υγεία του. Οι γονείς της Μαρίας έσπευσαν εκεί όπου βρέθηκε, για να τη σφίξουν και πάλι στην αγκαλιά τους.

Δείτε στο cnn.gr, τη στιγμή που οι γονείς της μικρής μαθαίνουν ότι βρέθηκε το παιδί τους.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το παιδί βρήκε λιμενάρχης της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονταν από όλες τις υπηρεσίες.

Σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το παιδάκι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Η μικρή αγνοείτο από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, όταν γύρω στις 15:45 εξαφανίστηκε μπροστά στα μάτια των δικών της, που είχαν πάει οικογενειακώς σε μάντρα αυτοκινήτων στη Λεωφόρο Σχιστού, η οποία ανήκει στον παππού του παιδιού, προκειμένου να γιορτάσουν την ημέρα.

Για την εύρεση της Μαρίας είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εμφανώς συγκινημένος ο παππούς της Μαρίας, Γιώργος Πρίντεζης, αφού έμαθε ότι το παιδί βρέθηκε και είναι καλά, έκανε λόγο για απόπειρα απαγωγής του κοριτσιού. «Θα σκοτώσω αυτόν που πήρε το παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το παιδί, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, βρίσκεται αυτή την ώρα με παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι προσπαθούν να το ηρεμήσουν και να μάθουν τι του συνέβη.

Δείτε ΕΔΩ τα λόγια του παππού

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο παππούς της Μαρίας ισχυρίστηκε ότι έχει διαφορές με έναν Ρομά κι άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί αυτός να κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε το παιδί και ποιος ή ποιοι ευθύνονται για την εξαφάνισή του ενώ κρατά όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Δείτε ΕΔΩ τι είχε δηλώσει ο πατέρας της μικρής Μαρίας στον Λευτέρη Σουχάιμπ και το cnn.gr.

Σχετικές ειδήσεις