ΕΛΛΑΔΑ

Ασφαλιστικό: Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο (07/05)

Ασφαλιστικό: Παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα το Σάββατο (07/05)

Κάλεσμα στους αγρότες απ΄ όλη την Ελλάδα απευθύνει η Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων, προκειμένου να λάβουν μέρος στο παναγροτικό - παλλαΐκό συλλαλητήριο που διοργανώνει αύριο Σάββατο (07/05) στην Αθήνα.

Το ραντεβού των αγροτών έχει δοθεί στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Ομόνοια και όπως οι ίδιοι προαναγγέλουν «στήνουμε το δικό μας "αγροτικό μετερίζι" μέσα στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, με τα δικά μας πανό, τις σημαίες, τα αιτήματα και τα συνθήματα του αγώνα μας».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση: «Ενωνόμαστε για δεύτερη φορά με τα αδέλφια μας τους εργατοϋπαλλήλους και το λαό της Αθήνας, με τους επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενους, τους επιστήμονες, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, στον γενικό ξεσηκωμό, στην κοινή μάχη για μην περάσει το Ασφαλιστικό – Φορολογικό νομοσχέδιο και τα άλλα μέτρα σφαγιασμού του λαού, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, των άλλων κομμάτων που ψήφισαν μαζι το τρίτο μνημόνιο.

Καταγγέλλουμε τη μεθόδευση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που σαν τον εγκληματία, προσπαθεί να τελειώσει στα γρήγορα τη «βρωμοδουλειά» και αποφάσισε να φέρει το νομοσχέδιο για ψήφιση στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται να μας αιφνιδιάσουν. Οργανώνουμε την αγωνιστική μας απάντηση».

Ακολούθως η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, τονίζει: «Από τα αγροτικά μπλόκα που συγκλόνισαν τη χώρα είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση, ότι όποτε και να έφερνε για ψήφιση στη Βουλή το ασφαλιστικό τερατούργημα, θα μας ξανάβλεπε μπροστά της αποφασισμένους να το αντιπαλέψουμε.

Η αγροτιά, μαζί με την εργατιά και τα άλλα λαϊκά στρώματα θα δώσουμε για άλλη μια φορά, αγωνιστική απάντηση στην κυβέρνηση, την ΕΕ, το ΔΝΤ και την πολιτική τους.

Όσοι ψηφίσουν το νόμο λαιμητόμο θα «περάσουν καλά»!

Δίνουμε ακόμη μια μάχη επιβίωσης ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και κάθε είδους συνεταίρων της που μας οδηγούν, πιο γρήγορα, στο ξεκλήρισμα, τη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Όλοι στον κοινό αγώνα μαζί με τα αδέλφια μας τους εργάτες και τα άλλα λαϊκά στρώματα. Όλοι μαζί μπορούμε να εμποδίσουμε το έγκλημα. Προσυγκέντρωση στις 5μμ στην πλατεία Καραϊσκάκη, συγκέντρωση στις 6μμ στην Ομόνοια».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων