ΕΛΛΑΔΑ

Β. Μιχαλολιάκος: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»

Β. Μιχαλολιάκος: «Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους»
Εξονυχιστική έρευνα για τη διαλεύκανση του κτήματος Δηλαβέρη στη περιοχή της Μεταμόρφωσης προανήγγειλε ...

Εξονυχιστική έρευνα για τη διαλεύκανση του κτήματος Δηλαβέρη στη περιοχή της Μεταμόρφωσης προανήγγειλε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
«Κάποιοι δεν θα κοιμούνται ήσυχοι από σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά, από το βήμα της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, προαναγγέλλοντας εμμέσως πλην σαφώς, έρευνα ακόμα και σε πρόσωπα που άνηκαν στη προηγούμενη δημοτική αρχή και εμπλέκονται στην υπόθεση παραχώρησης μιας περιοχής που φαίνεται να έχει αποδοθεί στο δήμο Πειραιά, από τη διαθήκη του βιομήχανου, Κρίτωνα Δηλαβέρη.

Ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει την υπόθεση και να διαλύσει την αχλή του μυστηρίου που υπάρχει στη τοπική κοινωνία του Πειραιά, σχετικά με την εμπλοκή στενού συνεργάτη και προβεβλημένου στελέχους της παράταξης Φασούλα σε αυτή την υπόθεση.

Να αναφέρουμε ότι το κτήμα Δηλαβέρη καλύπτει συνολικά μια περιοχή 60 στρεμμάτων στη περιοχή της Μεταμόρφωσης που περικλείεται από τις οδούς: Τατοΐου, Λητούς, Κύμης, Χαλκιδικής, Σάμου, Φολεγάνδρου, Φωκίδος και Απόλλωνος.

Σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη μελέτη για τη πολεοδομική οργάνωση του κτήματος, ενώ έχουν ήδη κατασκευαστεί, ένα κολυμβητήριο και ένα συνεδριακό κέντρο.