ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στα Τρίκαλα: Σύζυγος και παιδιά ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους για 4 μήνες!

Φρίκη στα Τρίκαλα: Σύζυγος και παιδιά ζούσαν με τον νεκρό πατέρα τους για 4 μήνες!

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στη δημοσιότητα για την τετραμελή οικογένεια που ζούσε επί 4 τουλάχιστον μήνες με την σορό του πατέρα και συζύγου στον ίδιο χώρο.

Η υπόθεση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Παρασκευής (27/5/2016) όταν ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη με τη γυναίκα και τις δύο κόρες τους να συνεχίζουν να ζουν στο σπίτι με την σορό του.

Όπως έγινε γνωστό ο νεκρός άνδρας ήταν συνταξιούχος καθηγητής και η σορός του βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε σπίτι την οδό Ματαραγκιώτου στα Τρίκαλα.

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω της δυσωδίας, άντρες της οποίας ήρθαν ενώπιον του φρικιαστικού θεάματος.

Ο θάνατος του ανδρός υπολογίζεται στις αρχές Φλεβάρη (... και όχι 10-15 ημερών όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί).

Απίστευτο φαντάζει το γεγονός πως όλο αυτό το διάστημα η οικογένεια του εκλιπόντος συνέχιζε και ζούσε στο σπίτι…

Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, η σύζυγος του νεκρού καθηγητή, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική ύστερα από εξέταση ειδικού ψυχίατρου ο οποίος διέγνωσε διαταραχή προσωπικότητας και έκρινε πως πρέπει να μεταφερθεί για νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική. Η σύζυγος ισχυρίστηκε μάλιστα πως δεν ήθελε να αφήσει τον σύζυγο και πατέρα να φύγει από το σπίτι!

Σημειώνεται ότι η οικογένεια ήταν ευκατάστατη καθώς ο θανών ελάμβανε τη σύνταξή του ως καθηγητής, ενώ η ίδια εργαζόταν επί χρόνια σε μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Για την φρικιαστική αυτή υπόθεση μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού για την υπόθεση

Άλλη μια τραγική ιστορία για την οποία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ειδοποιήσει τις αρχές από τον Μάρτιο του 2015.

Από δημοσιεύματα διαβάζουμε για την τραγική ιστορία δύο ανήλικων κοριτσιών στα Τρίκαλα που έμεναν για μήνες στο σπίτι τους με την μητέρα τους και τον νεκρό πατέρα τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε λάβει ανώνυμη καταγγελία στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» τον Μάρτιο του 2015 για την παραμέληση των δυο κοριτσιών καθώς και για το ότι ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες και είχε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», πριν λίγες μέρες, δέχτηκε ξανά ανώνυμη καταγγελία για την ίδια οικογένεια, ενημέρωσε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων όπου και προέβησαν σε έρευνα.

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο πατέρας βρισκόταν νεκρός στο σπίτι για μήνες. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής, τα δύο κορίτσια μεταφέρθηκαν σε προστατευμένο περιβάλλον.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπως και σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, δήλωσε τη διαθεσιμότητα των ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών του οργανισμού για να βρεθούν δίπλα στα δύο ανήλικα κορίτσια.

Σχετικές ειδήσεις