ΕΛΛΑΔΑ

Στο ΚΑΤ η σύζυγος του Μαυρίκου για αναγνώριση

Στο ΚΑΤ η σύζυγος του Μαυρίκου για αναγνώριση

Αυτή την ώρα η σύζυγος του Παναγιώτη Μαυρίκου μεταβαίνει στο νοσοκομείο ΚΑΤ για να αναγνωρίσει τη σορό του ανθρώπου που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό στην Αττική Οδό.

Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας που απανθρακώθηκε μέσα στην Porsche Cayenne, στην Αττική Οδό, είναι ο γνωστός εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτης Μαυρίκος.

Ήταν λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Πέμπτης (09/06/2016) όταν «σήμανε» συναγερμός σε ΕΛ.ΑΣ. και Πυροσβεστική για φωτιά σε όχημα, στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Ηρακλείου.

Λίγη ώρα αργότερα, ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο απανθρακωμένος ένας άνδρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για τον γνωστό εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο.

Το αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει στη σύζυγο του γνωστού εκδότη, έπιασε φωτιά, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με τις Αρχές να εξετάζουν τα ενδεχόμενα είτε της μηχανικής βλάβης, είτε της έκρηξης μηχανισμού που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο. Για το λόγο αυτό στο σημείο έχουν σπεύσει και πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας.

Η αστυνομία επικοινώνησε με την ιδιοκτήτρια του οχήματος και σύζυγο του εκδότη, η οποία είπε ότι το αυτοκίνητο το είχε πάρει ο σύζυγός της. Λίγο μετά τις 17:00 η σύζυγος του εκδότη κλήθηκε για αναγνώριση της σορού στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις