ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Χάος, σκοτάδι, κυκλοφοριακά προβλήματα και εγκλωβισμοί στα νότια προάστια (video+photos)

Καλλιθέα: Χάος, σκοτάδι, κυκλοφοριακά προβλήματα και εγκλωβισμοί στα νότια προάστια (video+photos)

Σοβαρά προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές των νοτίων προαστίων λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή σε σταθμό της ΔΕΗ στην Καλλιθέα.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Αρχικά υπήρξαν αναφορές για φωτιά που ξέσπασε, αργά το βράδυ της Δευτέρας (4/7/2016), στο κτήριο της ΔΕΗ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αραπάκη, ενώ μαρυρίες έκαναν λόγο για καπνούς και εκρήξεις.

Στο σημείο έσπευσε έτσι άμεσα δύναμη της Πυροσβεστικής που αποτελείτο από 3 πυροσβεστικά οχήματα, ωστόσο τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Στο σκοτάδι η περιοχή

Την ίδια ώρα πάντως, πολλά μαγαζιά και σπίτια στην ευρύτερη περιοχή και συγκεκριμένα σε Καλλιθέα, Γκάζι, Φάληρο, Μοσχάτο, Ταύρο και Νέα Σμύρνη έμειναν χωρίς ρεύμα εξαιτίας βλάβης σε ένα μετασχηματιστή.

Η διακοπή ρεύματος προκάλεσε επίσης σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα, καθώς η λειτουργία των φαναριών ήταν αδύνατη.

Οι τεχνικοί της ΔΕΗ προσπαθούν να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά όπως όλα δείχνουν η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, αν και έχει αρχίσει, θα πάρει αρκετή ώρα...

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης προκάλεσε επίσης προβλήματα, τόσο σε σπίτια, όσο και σε πολυκατοικίες, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που εγκλωβίστηκαν σε ασανσέρ, με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να δεχθεί 50 κλήσεις.

Δείτε το βίντεο

Σχετικές ειδήσεις