ΕΛΛΑΔΑ

Οτοστόπ στην Αττική Οδό με μαγιό! (video)

Οτοστόπ στην Αττική Οδό με μαγιό! (video)

Οι κοπέλες που έσπασαν... ταμεία και έκοψαν την ανάσα των οδηγών - Φωτορεπορτάζ

Η εικόνα δυο νεαρών κοριτσιών να κάνουν οτοστόπ με τα μαγιό τους, δεν είναι ομολογουμένως κάτι συνηθισμένο στην Ελλάδα. Θα έλεγε κανείς ότι θυμίζει μάλλον κάτι σε ταινία από Hollywood.

neares 2 copy

Οι δυο νεαρές κοπέλες που βλέπετε στη φωτογραφία, είχαν την ατυχία να μείνουν με το αυτοκίνητό τους (λόγω τεχνικού προβλήματος) στην Αττική Οδό και προκάλεσαν στην κυριολεξία πανικό στους διερχόμενους οδηγούς που τις κοιτούσαν με το στόμα... ανοικτό. Ο φακός του Newsbomb.gr «συνέλαβε» τις δυο νεαρές κυρίες που με χιούμορ αντιμετώπισαν το πρόβλημα που τους έτυχε μετά το μπάνιο τους στην παραλία.

neares 3

Με το μπικίνι και τα καπελάκια τους στάθηκαν πίσω από το αυτοκίνητο, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης και βαστώντας το «τριγωνάκι» άρχισαν να κάνουν οτοστόπ χαμογελώντας στους διερχόμενους οδηγούς. Το τι έγινε στην Αττική Οδό μπορείτε να το φανταστείτε...

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους... Δείτε και το δεύτερο βίντεο. Πάντως το πρόβλημα που αντιμετώπισαν δεν φαίνεται να τους χάλασε καθόλου το κέφι... Αυτό είναι που λέμε: καλοκαίρι στην Ελλάδα, όλα μπορούν να συμβούν! Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και θετική ενέργεια.

Συμβουλή: Η μιζέρια και η μεμψιμοιρία δεν βοηθούν πουθενά!

Δείτε εδώ με ένα κλικ όλες τις ειδήσεις στο Newsbomb.gr για να γνωρίζετε ό,τι σκάει...

Σχετικές ειδήσεις