ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναθηναϊκού

Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου και του Παναθηναϊκού
Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στο Βόλο...

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ στο Βόλο μεταξύ οπαδών του τοπικού Ολυμπιακού και οπαδών του Παναθηναϊκου, έξω από το σύνδεσμο των «πρασίνων» στη Μαγνησία.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν μόλις επέστρεψαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου από την Αθήνα όπου μετέβησαν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους κατά την εκδίκαση της υπόθεσης υποβιβασμού από τη δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Περίπου εκατό οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου πήγαν γύρω στις 10.30 το βράδυ στο σύνδεσμο του Παναθηναϊκού όπου εκείνη την ώρα βρισκόταν 40 φίλοι των «πρασίνων» κι άρχισαν να πετούν εναντίον τους πέτρες κι άλλα αντικείμενα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού απάντησαν και για μία ώρα υπήρξε ένταση στην περιοχή. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή.

Τα επεισόδια τελείωσαν με την αποχώρηση των οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ, όπως έγινε γνωστό, δεν καταγράφηκαν ζημιές ή τραυματισμοί.

Εκτιμάται ότι το επεισόδιο έγινε ως αντίποινα στην επίθεση που δέχθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα οι Βολιώτες έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ από φιλάθλους του Παναθηναϊκού.