ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Καρδίτσα: Νεκρός ο Απόστολος Νικολακάκος

Θρήνος στην Καρδίτσα: Νεκρός ο Απόστολος Νικολακάκος

Στις αγαπημένες του βουνοκορφές της Αργιθέας, εκεί που καθημερινά περπατούσε για ώρες, άφησε την τελευταία του πνοή ο 65χρονος Απόστολος Νικολακάκος.

Τα ίχνη του συνταξιούχου του ΟΣΕ, σταθμάρχη στον Σταθμό Ραψάνης επί σειρά ετών, χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής.

Πυροσβέστες των Υπηρεσιών του Μουζακίου και της Καρδίτσας, άνδρες της ΕΜΑΚ Λάρισας και αστυνομική δύναμη, αναζητούσαν όλη μέρα στην Ανατολική Αργιθέα τον 65χρονο, ο οποίος δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός κοντά στη βουνοκορφή «Βουτσικάκι».

Ο Αποστόλης Νικολακάκος, εργαζόταν στον ΟΣΕ στη Λάρισα (σταθμάρχης) και τα τελευταία χρόνια διέμενε στο χωριό του τον Άγιο Γεώργιο Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheria.gr, ο 65χρονος πήγε με αυτοκίνητο μέχρι το χωριό Φυλακτή της Λίμνης Πλαστήρα και από εκεί χαράματα της περασμένης Κυριακής, ξεκίνησε την πεζοπορία που συνήθιζε και τόσο αγαπούσε με προορισμό την Ιερά Μονή Σπηλιάς!

Στις έρευνες συμμετείχαν και κάτοικοι των γύρω χωριών, ενώ καταβάλλονταν συνεχώς προσπάθειες επικοινωνίας με τον εξαφανισθέντα μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Ωστόσο, δεν απαντούσε στις κλήσεις!

Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε το σήμα του τηλεφώνου του στην περιοχή Βλασίου – Πετριλίων και λίγο πριν νυχτώσει ο πεζοπόρος βρέθηκε νεκρός στο «Βουτσικάκι» από έναν κτηνοτρόφο.

Ήταν πεσμένος σε μια πλαγιά και γύρω στα 50 μέτρα μακριά του βρέθηκε το κινητό του τηλέφωνο και μια γκλίτσα.

Παραγγέλθηκε νεκροψία η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του.

Σχετικές ειδήσεις