ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάμε σήμερα για μπάνιο!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα πάμε σήμερα για μπάνιο!

Αν έχετε κανονίσει σήμερα να αποδράσετε σε κάποια παραλία για μπάνιο, καλό είναι να το ξανασκεφτείτε!

Ο καιρός φαίνεται πως θα μας χαλάσει τα σχέδια. Μπορεί ο υδράργυρος να «χτυπάει» κόκκινο αγγίζοντας τους 37 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) έρχονται βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά, στην Αττική ο καιρός αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και τα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά και παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 και στα νότια έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικές ειδήσεις