ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό ξεκινούν απο αύριο

Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό ξεκινούν απο αύριο

Εργασίες συντήρησης σε δύο τμήματα της περιφερειακής οδού ξεκινούν από αύριο από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου και συνεχίζονται πάλι μετά τον Δεκαπενταύγουστο, από την Τρίτη 16 Αυγούστου ως την Παρασκευή 19 του μηνός.
Οι παρεμβάσεις (αποκατάσταση στηθαίων, χωματουργικά, κ.α. ) θα γίνονται απο τις έξι το πρωί στο οδικό τμήμα της περιοχής του κόμβου Τριανδρίας (Κ8) και στον ανισόπεδο κόμβο Αεροδρομίου-Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση ανατολικά και στη μια λωρίδα κυκλοφορίας.
Επίσης, εργασίες θα ξεκινήσουν από τις εννιά το πρωί, στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου στα Κωνσταντινουπολίτικα (Κ10) και του ανισόπεδου κόμβου Νοσοκομείου Παπαγεωργίου (Κ5) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’), ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.