ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Γιακουμάκη: Σημαντικά στοιχεία έδωσαν στην μαραθώνια κατάθεσή τους οι γονείς του (vid)

Υπόθεση Γιακουμάκη: Σημαντικά στοιχεία έδωσαν στην μαραθώνια κατάθεσή τους οι γονείς του (vid)

Η μαραθώνια κατάθεση των γονιών του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη στην αρμόδια ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα ξεπέρασε τις πέντε ώρες…

Η μητέρα και ο πατέρας του 20χρονου Βαγγέλη πέρασαν σήμερα, ενάμισι χρόνο μετά από τον θάνατό του την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Ιωαννίνων για να καταθέσουν στις 10 περίπου το πρωί και βγήκαν στις 15:00 περίπου το μεσημέρι εμφανώς καταβεβλημένοι και με τη θλίψη ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

1

Σημειώνεται ότι με την σημερινή κατάθεση των γονιών του Βαγγέλη Γιακουμάκη ολοκληρώνεται ο κύκλος των καταθέσεων και πλέον αναμένεται στη συνέχεια να απολογηθούν τα οκτώ μέλη της παρέας των Κρητικών που βαρύνονται με τις κατηγορίες των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας κατ΄εξακολούθηση σε βάρος του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικης Σχολής στα Ιωάννινα.

Ο ποινικολόγος των Ιωαννίνων και δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη Δ. Μπούκας, βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο ανέφερε:

«Οι γονείς κατέθεσαν σήμερα εκείνα τα στοιχεία που οι ίδιοι αξιολογούν ως ιδιαιτέρως σημαντικά. Είναι θετικό το ότι προχωρά η υπόθεση με ικανοποιητικό ρυθμό αν αναλογιστεί κανείς τους ρυθμούς που κινείται η δικαιοσύνη».

Ο κ. Μπούκας ανέφερε επίσης ότι το επόμενο διάστημα αναμένονται περισσότερες εξελίξεις σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης. «Οι γονείς του Βαγγέλη δεν είχαν άμεση γνώση των όσων συνέβαιναν εδώ στα Ιωάννινα γιατί αν είχαν θα είχαν λάβει και δραστικά μέτρα. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η περαίωση των υποθέσεων» είπε για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας πως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά και όσο η υπόθεση εξακολουθεί να αιωρείται αυτό είναι οδυνηρό για τα παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια.

«Οι γονείς του Βαγγέλη είναι εξαίρετοι άνθρωποι και χειρίζονται την κατάσταση μετά τον χαμό του παιδιού τους με υποδειγματική αξιοπρέπεια και χαρισματικές ψυχολογικές αντοχές, ενώ παράλληλα αισθάνονται απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι τους συμπαραστάθηκαν από την πρώτη στιγμή, σε όλο τον απλό τον κόσμο το ενδιαφέρον του οποίου εξακολουθεί να παραμένει αμείωτο και μάλιστα και αυξανόμενο για τον Βαγγέλη» κατέληξε ο Δ. Μπούκας.

Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: Epirus – tv- news.blogspot.gr