ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Γλυφάδα: Προσπάθησαν να απαγάγουν παιδιά με λευκό βαν!

Τρόμος στη Γλυφάδα: Προσπάθησαν να απαγάγουν παιδιά με λευκό βαν!

Ανησυχία στους πολίτες και συναγερμό στις αστυνομικές Αρχές έχει προκαλέσει ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Γλυφάδα, όταν δύο μικρά παιδιά λίγο έλειψε να πέσουν θύματα απαγωγής.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» τις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης για τους δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά, ηλικίας εννέα και 12 ετών, προσπάθησαν να περάσουν το πεζοφάναρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης για να επισκεφτούν τη θεία τους.

Σε κάποιο στενό την ώρα που επιχειρούσαν να περάσουν απέναντι, μια μελαμψή γυναίκα περίπου 55 ετών με μακρύ φουστάνι άρπαξε το ένα στην αγκαλιά της και αμέσως πέρασε δίπλα ένα λευκό βαν με φιμέ τζάμια. Η γυναίκα επιχείρησε να το βάλει μέσα αλλά τόσο το παιδί όσο και ο αδερφός του άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν την γυναίκα όπως μπορούσαν.

Σε κοντινό σπίτι ένας άνδρας την ώρα που πότιζε, είδε το συμβάν και αμέσως άρχισε να φωνάζει για να τρομάξει τη γυναίκα, ώστε να αφήσει τα παιδιά.

Τελικά η απόπειρα απαγωγής απέτυχε και το λευκό βαν έφυγε με ταχύτητα, αλλά τα μικρά παιδιά άρχισαν να κυνηγούν το αυτοκίνητοφωνάζοντας «αυτό είναι, αυτό είναι» και έφτασαν μέχρι το σπίτι της θείας τους, στην οποία προσπάθησαν να εξηγήσουν τι είχε συμβεί.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ «χτενίζουν» τις περιοχές της Γλυφάδας, της Βάρης, της Αργυρούπολης και της Ηλιούπολης για τους δράστες, ενώ θα χρησιμοποιεί και υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Σχετικές ειδήσεις