ΕΛΛΑΔΑ

Αίγινα: Αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή του ταχύπλοου!

Αίγινα: Αποκαλύψεις για τον γιατρό που ανανέωσε το δίπλωμα του χειριστή του ταχύπλοου!

Τα ερωτήματα γύρω από τη ναυτική τραγωδία στην Αίγινα είναι πολλά και περιμένουν απαντήσεις.

Από τα κύρια αναπάντητα ερωτήματα, όμως, είναι πώς ο χειριστής του ταχύπλοου, που εμβόλισε τη λάντζα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, ανανέωσε το δίπλωμά του, από τη στιγμή που αντιμετώπιζε τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο 77χρονος: «Πάσχω από σύνδρομο αποφρακτικής άπνοιας ύπνου, αρτηριακή υπέρταση, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια και χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Λαμβάνω χρονία φαρμακευτική αγωγή και χρησιμοποιώ μηχάνημα ύπνου με παράλληλη χρήση οξυγόνου σε παροχή 3 λίτρα ανά λεπτό, κατά τις ώρες ύπνου από τριετίας. Η καθημερινή χρήση των παραπάνω είναι απαραίτητη για την επιβίωσή μου». Πώς, λοιπόν, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να ανανεώσει το δίπλωμά του.

Σύμφωνα με τα όσα φέρνει στη δημοσιότητα ο ALPHA, ο γιατρός που τον εξέτασε, κάνει λόγο για πλαστογραφία... εξετάσεων, «Δεν θυμάμαι να του έχω δώσει εγώ άδεια... Άμα είχε τεράστια προβλήματα δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει χαρτί. Μπορεί να πλαστογράφησε την υπογραφή μου και τη σφραγίδα μου...».

Όπως αποκαλύπτει επίσης το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο γιατρός δέχεται να δώσει πιστοποιητικά υγείας, με αμοιβή 10 ευρώ και χωρίς εξέταση.

Σχετικές ειδήσεις