ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Θρήνος για τη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη

Κρήτη: Θρήνος για τη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα Σάββατο 27 Αυγούστου συγγενείς και φίλοι στην άτυχη Δήμητρα Σκουρογιαννάκη που άφησε χθες την τελευταία της πνοή στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πρόκειται για την δημοτική υπάλληλο που πριν δύο μήνες περίπου είχε πέσει θύμα εργατικού ατυχήματος όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο του δήμου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, σε έκτακτη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου αποφάσισε η κηδεία της άτυχης γυναίκας να γίνει με δημοτική δαπάνη στο Νέο Κοιμητήριο.

Στις 20 Ιουνίου το πρωί το απορριμματοφόρο στο οποίο βρισκόταν η άτυχη Δήμητρα σταμάτησε για αποκομιδή σκουπιδιών σε περιοχή κοντά στο ΠΑΓΝΗ.

Η 46χρονη κατέβηκε να κάνει την δουλειά της ωστόσο το όχημα έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να παρασυρθεί η εργαζόμενη.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα αλλά και στα κάτω άκρα της ενώ χρειάστηκε να υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Για δύο μήνες, η 46χρονη Δήμητρα έδινε μάχη με το χρόνο. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες και τη φροντίδα των γιατρών, ο οργανισμός της δεν άντεξε και αργά χθες το μεσημέρι κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου είχε εισαχθεί για πολλοστή φορά στη δίμηνη νοσηλεία της.

Σχετικές ειδήσεις