ΕΛΛΑΔΑ

Το Περιστέρι θρηνεί το 33χρονο παλικάρι

Το Περιστέρι θρηνεί το 33χρονο παλικάρι

Χαροπαλεύει ο φίλος του στην εντατική – Σοκαρισμένοι ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο

Πέπλο πένθους έχει σκεπάσει την περιοχή του Περιστερίου μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κοντά στην πλατεία Μπουρναζίου.

Ήταν λίγο μετά τη 01:00 όταν η μοίρα έμελε να παίξει ένα τραγικό παιχνίδι για δύο φίλους, στο Περιστέρι.

Οι δυο τους επέβαιναν σε μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα. Βγήκαν από την έξοδο της εθνικής οδού και πήραν την οδό Κωνσταντινουπόλεως προς την πλατεία Μπουρναζίου και με σκοπό να πάνε στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 33χρονος οδηγός της μηχανής - στην οποία συνοδηγός ήταν ο επίσης 33χρονος φίλος του - σταμάτησε στο φανάρι και μόλις άναψε το πράσινο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα πάνω στο διαχωριστικό διάζωμα.

Οι συνθήκες και τα αίτια του μοιραίου τροχαίου παραμένουν αδιευκρίνιστα, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ακόμα και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να εξηγήσουν πώς το μηχανάκι πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη πορεία στο συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, καθώς είναι ευθεία και από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχει εμπλοκή άλλου οχήματος στο τροχαίο. Βίντεο πάντως που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές από βενζινάδικο ενδέχεται να δώσει απαντήσεις.

Οι νεαροί, οι οποίοι δεν φορούσαν κράνος, μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο «Αττικό». Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα, ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος έφερε τραύματα στο στήθος, έχασε τη μάχη για τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και την τοπική κοινωνία του Περιστερίου.

Χαροπαλεύει ο συνεπιβάτης

Το γεγονός ότι τα 2 παιδιά δεν φορούσαν κράνος φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο μοιραίο τροχαίο.

Και αν οι γιατροί υποστήριξαν πως ο οδηγός δεν θα γλίτωνε ακόμα και με κράνος, δεν θα συνέβαινε το ίδιο και με το συνοδηγό. Ο τελευταίος, ο οποίος τραυματίστηκε μόνο στο κεφάλι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικό».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 33χρονος δεν έχει διαφύγει τελείως τον κίνδυνο καθώς φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο το κρανίο, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να χειρουργηθεί. Υπάρχει ωστόσο από την πλευρά τους μια συγκρατημένη αισιοδοξία λόγω της νεαρής ηλικίας του ασθενούς και της δύναμης του οργανισμού του.

Η Αστυνομία διενεργεί προανάκριση, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στο 33χρονο παλικάρι. Την ίδια στιγμή, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που ίσως ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Σχετικές ειδήσεις