ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοί είναι οι τυχεροί του Εθνικού Λαχείου που μοιράζονται 2,5 εκατ. ευρώ (pics&vid)

Αυτοί είναι οι τυχεροί του Εθνικού Λαχείου που μοιράζονται 2,5 εκατ. ευρώ (pics&vid)

Δύο άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μοιραστούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που κλήρωσε το Εθνικό Λαχείο.

Η τύχη τους χαμογέλασε και μάλιστα πολύ πλατιά! Δύο οικογενειάρχες από την Καλαμάτα, ιδιωτικοί υπάλληλοι, είναι πλέον κατά πολύ πλουσιότεροι καθώς είχαν στα χέρια τους τα... μαγικά χαρτάκια που τους «χάρισαν» 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι δύο τυχεροί, σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr, δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους, δεν γνωρίζονται καν και για ευνόητους λόγους θέλουν να κρατήσουν την ταυτότητά τους μυστική.

Την τυχερή 10άδα του Εθνικού Λαχείου, έδωσε το πρακτορείο λαχείων Γαϊτάνη, μέσω του συνεργάτη του και λαχειοπώλη Γ. Γαρατζιώτη.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, Ευαγγελία Γαϊτάνη, «είναι η τρίτη φορά που το πρακτορείο μας δίνει τον πρώτο αριθμό στο Εθνικό».

laxeio2

Μάλιστα παρότρυνε τον κόσμο να κυνηγάει την τύχη του: «Να παίζει λαχεία, να έχει ελπίδα, γιατί χωρίς ελπίδα δεν μπορούμε να ζήσουμε», τόνισε ενώ στους τυχερούς ευχήθηκε «να έχουν υγεία και να χαρούν τα κέρδη τους με τις οικογένειές τους».

Ο δε λαχειοπώλης Γ. Γαρατζιώτης ήταν χαρούμενος για τον πρώτο αριθμό και την ευκαιρία που έδωσε στους πελάτες του να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Ευχήθηκε «ό,τι το καλύτερο και σε καλή μεριά. Να είναι γεροί και τυχεροί, να χαρούν την επιτυχία τους και να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, το τυχερό δελτίο αλλά και τον... γουρλή λαχειοπώλη

Σχετικές ειδήσεις