ΕΛΛΑΔΑ

Μανιακός «δράκος» ο δολοφόνος της Αγραφιώτου - Κυκλοφορεί ελεύθερος

Μανιακός «δράκος» ο δολοφόνος της Αγραφιώτου - Κυκλοφορεί ελεύθερος

Σχεδίαζε τα χτυπήματά του σχολαστικά και με απόλυτη ακρίβεια ο «δράκος» που δολοφόνησε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, της οποίας το πτώμα βρέθηκε σε υπόγειο γκαράζ μεγάλου σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Λύση στο μυστήριο της δολοφονίας Αγραφιώτου προσπαθεί να βρει η ΕΛ.ΑΣ σκιαγραφώντας το προφίλ του δράστη που κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας και πιθανότατα σχεδιάζει ενα νέο χτύπημα.

Πλέον οι ερευνητές της Ασφάλειας, αφού ολοκλήρωσαν ένα μεγάλο κύκλο ερευνών τόσο στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, όσο και στον κοινωνικό της περίγυρο, πλέον καταλήγουν στο ενδεχόμενο του μανιακού δολοφόνου, ο οποίος είχε στήσει καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, περιμένοντας ένα τυχαίο θύμα.

Οι άνδρες της αστυνομίας εκτιμούν ότι ο μανιακός δεν έχει επιχειρήσει κάποια νέα δολοφονική ενέργεια, καθώς ίσως αναζητά νέους χώρους τους οποίους πρέπει πρώτα να χαρτογραφήσει και έπειτα να στήσει το θανατηφόρο του καρτέρι.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ανοίξει εκ νέου φακέλους ανεξιχνίαστων εγκλημάτων που αφορούν σε δολοφονίες γυναικών, σε μια προσπάθεια να βρουν κοινά χαρακτηριστικά με το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την Ελευθερία Αγραφιώτου.

Οι ειδικοί ψυχολόγοι με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΛ.ΑΣ, έχουν προσπαθήσει από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, να συνθέσουν ένα προφίλ του δράκου σε μια προσπάθεια να υπάρξει μια πρόβλεψη για την επόμενη κίνηση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ψυχολόγοι που μελέτησαν αυτά τα στοιχεία κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, οποίος πριν καταλήξει στο δεύτερο υπόγειο γκαράζ του Σούπερ Μάρκετ, είχε μελετήσει βήμα προς βήμα τις κινήσεις του έχοντας εναλλακτικό σχέδιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το γεγονός ότι ο χώρος εποπτεύεται από κάμερες παρακολούθησης δεν πτόησε καθόλου τον δράκο ώστε να κυνηγήσει και μάλιστα στην συνέχεια να σύρει από τα πόδια την ήδη άγρια χτυπημένη στο κεφάλι γυναίκα, στο τρίτο υπόγειο που κανείς δεν γνώριζε εκτός από τους εργαζόμενους.

Παράλληλα, η κίνηση αυτή δείχνει στους ειδικούς πως είχε χαρτογραφήσει τους χώρους και μάλιστα φέρεται να έκανε ακόμα και προπαρασκευή καθώς η πόρτα που οδηγεί στο τρίτο υπόγειο ήταν φρακαρισμένη από τα μπάζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί, στο προφίλ που προσπαθούν να σκιαγραφήσουν βλέπουν έναν άνθρωπο που αντλεί ευχαρίστηση από την προετοιμασία του σχεδίου του και τον βίαιο θάνατο.

Σχετικές ειδήσεις