ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Εντοπίστηκε σε χαράδρα ο 78χρονος που αγνοούνταν

Ηλεία: Εντοπίστηκε σε χαράδρα ο 78χρονος που αγνοούνταν

Τον αγνοούμενο 78χρονο Θεόδωρο Πατσούρη εντόπισε κάτοικος της ευρύτερης περιοχής στο Πανόπουλου που ειδοποίησε τις Αρχές...

Ο 78χρονος εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής εγκλωβισμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε πέσει σε ρέμα, που καλυπτόταν από πυκνή βλάστηση. Αμέσως κινητοποιήθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, που ήδη έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου. Έπειτα από λίγη ώρα οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον 78χρονο, ο οποίος διακομίστηκε στην συνέχεια στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος φέρει τραύματα και είναι αφυδατωμένος, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Θεόδωρος Πατσούρης είχε φύγει περίπου στις 11:00 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης από τον τόπο καταγωγής του, τον Λαγανά Ηλείας, με σκοπό να επιστρέψει στο σπίτι του στην Καλλιθέα Αττικής.Όμως, όταν οι οικείοι του έχασαν τα ίχνη του ενημέρωσαν την Αστυνομία και μάλιστα είχε εκδοθεί ειδοποίηση με τα στοιχεία της ταυτότητάς του, ώστε όποιοι γνωρίζουν κάτι να ενημερώσουν τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 78χρονος εξετράπη για άγνωστους ακόμα λόγους της πορείας του και κατέληξε στο ρέμα.

Σχετικές ειδήσεις