ΕΛΛΑΔΑ

ΕΥΔΑΠ: Συγκέντρωση σήμερα (25/9) των εργαζομένων για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας

ΕΥΔΑΠ: Συγκέντρωση σήμερα (25/9) των εργαζομένων για την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας

Στην προκήρυξη 24άωρης απεργίας για την ερχόμενη Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, προχώρησε η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, επιδιώκοντας να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας και ενδεχόμενη εκχώρηση ενός δημόσιου κοινωνικού αγαθού, όπως είναι το νερό.

Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε το ΔΣ της ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση, την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που προβλέπει την υπαγωγή της ΕΥΔΑΠ και άλλων ΔΕΚΟ στο υπερ-ταμείο.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία θα υπάρξουν μια σειρά κινητοποιήσεων που ξεκινούν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου και κορυφώνονται με την 24άωρη απεργία την ερχόμενη Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα: Την Κυριακή 25-9-2016 και ώρα 18:00 στον Κινηματογράφο Δεξαμενή (Πλατεία Δεξαμενής Κολωνάκι) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ και συνάντηση με φορείς και κινήματα του νερού παρουσία των ΜΜΕ. Τ

ην Δευτέρα 26-9-2016 θα πραγματοποιηθούν τρίωρες στάσεις εργασίας, 12:00-15:00 και 15:00-18:00 με συγκέντρωση των εργαζομένων στο κτίριο της Λαοδικείας-Ιλίσια στις 10:30. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή και θα επιδοθεί ψήφισμα στο Πρόεδρο της Βουλής.

Σχετικές ειδήσεις