ΕΛΛΑΔΑ

«Σήκωσαν» ολόκληρη περιοχή στη Λαμία

«Σήκωσαν» ολόκληρη περιοχή στη Λαμία
«Ποντικοί» έχουν προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της Φθιώτιδας...

«Ποντικοί» έχουν προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της Φθιώτιδας, τους οποίους τις δύο τελευταίες νύχτες έχουν πιάσει στην κυριολεξία στον ύπνο!

Μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας ξημερώνοντας της Παναγίας οι δράστες «τρύπωσαν» σε τουλάχιστον δέκα σπίτια την ώρα μάλιστα που κοιμόντουσαν οι ιδιοκτήτες με τις οικογένειές τους κάνοντας φύλλο και φτερό τα διαμερίσματα!

Και από τα διαμερίσματα στις Ράχες στα εξοχικά στον Άι – Γιάννη από όπου τα ξημερώματα οι δράστες έγιναν οι αληθινός εφιάλτης των κατοίκων.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στο LamiaReport το πρωί, από τη μια πήραν 800 ευρώ, από την άλλη 300 ευρώ και από την τρίτη 170 ευρώ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν απόψε άνοιξαν και άλλα σπίτια, αφού από το πρωί οι καταγγελίες άρχισαν να φτάνουν στην αστυνομία η μια μετά την άλλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για δυο αδύνατους ψηλούς άνδρες με μαύρα ρούχα, αφού το προηγούμενο βράδυ ένας ιδιοκτήτης τους αντιλήφθηκε και τους είδε την ώρα που προσπαθούσαν να μπουν στον 1ο όροφο σπιτιού στην παραλία και όταν φώναξε τράπηκαν σε φυγή.