ΕΛΛΑΔΑ

Αίσχος! Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί παρά την αποχή των συμβολαιογράφων

Αίσχος! Συνεχίζονται οι πλειστηριασμοί παρά την αποχή των συμβολαιογράφων

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr - Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν έχει το θεό της - Προγραμματίζει για αύριο Τετάρτη (19-10-2016) 30 πλειστηριασμούς στα Ειρηνοδικεία της Αττικής - Θα βγουν κανονικά στο «σφυρί» αγροτεμάχια, καταστήματα, οικόπεδα ακόμα και αυτοκίνητα.

Της Αμέλιας Αναστασάκη

Κανένα έλεος δεν φαίνεται να δείχνει η κυβέρνηση στους απεγνωσμένους πολίτες που χρωστούν στο δημόσιο.

Παρά την αποχή των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς κατοικιών, αναμένεται να γίνουν 11 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, 2 στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου, 3 στο Ειρηνοδικείο Αχαρνών, 1 στο Καλλιθέας, 1 στο Κρωπίας, 5 στο Ειρηνοδικείο Μαραθώνα, 1 στο Μεγάρων, 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιά, 1 στου Περιστερίου, 1 στο Πόρο, 2 στο Ειρηνοδικείο Σαλαμίνας και 1 στο Χαλανδρίου.

Τι βγαίνει στο «σφυρί»; 19 από τους 30 πλειστηριασμούς αφορούν σε αγροτεμάχια, καταστήματα και γραφεία.

Οι συμβολαιογράφοι ωστόσο αποφάσισαν για αύριο και νέα αποχή. Ζητούν από την Πολιτεία να λάβει συγκεκριμένες αποφάσεις, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλιστεί η νομιμότητα και η ομαλότητα της διαδικασίας.

Δυναμικό παρών θα δώσει για άλλη μία φορά το Κίνημα «Δεν Πληρώνω», στις 5μμ. στα κατά τόπους Ειρηνοδικεία, με σταθερό σύνθημα “Κανένα σπίτι για χέρια τραπεζίτη».

Σχετικές ειδήσεις