ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 42χρονης Γιάννας: «Γιατί σε εμάς, Θεέ μου»; - Χαροπαλεύουν τα δίδυμα

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 42χρονης Γιάννας: «Γιατί σε εμάς, Θεέ μου»; - Χαροπαλεύουν τα δίδυμα

Ο σύζυγος της εγκύου, που πέθανε λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, ξεσπάει και περιγράφει όλα όσα προηγήθηκαν.

«Γιατί, γιατί σε εμάς. Θεέ μου; Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Δυσκολευτήκαμε πολύ να κάνουμε παιδιά. Τώρα αυτά χαροπαλεύουν και η γυναίκα μου, δεν είναι πια εδώ».

Με αυτά τα λόγια ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που πέθανε λίγο πριν έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους ξεσπά για την ανείπωτη τραγωδία που συγκλονίζει.

Η άτυχη Γιάννα Παπαγεωργίου δυσκολεύτηκε να μείνει έγκυος και η μοίρα της επιφύλαξε το πιο άσχημο παιχνίδι.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν το χωράει το μυαλό μου. Τα πάντα πήγαιναν καλά», λέει ο σύζυγός της στην εφημερίδα «Freddo».

Η 42χρονη γυναίκα που έμενε στην Εύβοια, πήγε με τον σύζυγό της στην Αθήνα, όταν μπήκε στο μήνα της.

Ξαφνικά ανέβασε υψηλή πίεση. Δεν αισθανόταν καλά και ο άντρας της επικοινώνησε με τον γυναικολόγο της.

«Πήραμε το γιατρό και μας είπε να πάρει ένα χάπι και να ξαπλώσει. Δεν βλέπαμε όμως καμία βελτίωση και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Κάποια στιγμή νόμισα πως λιποθύμησε», λέει ο Κωνσταντίνος Πηλιχός, που την μετέφερε σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Όπως προκύπτει από το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής που διενεργήθηκε, η Γιάννα Παπαγεωργίου δεν είχε λιποθυμήσει.

Ήταν ήδη νεκρή, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι πέθανε κατά τη διάρκεια της διακομιδής.

Όταν έφτασε στο μαιευτήριο της «πήραν» τα δίδυμα παιδιά με καισαρική, με τον σύζυγό της να περιγράφει τις τραγικές σκηνές που ακολούθησαν.

«Της μιλούσα και δεν απαντούσε. Δεν θυμάμαι πολλά γιατί είναι μεγάλο το σοκ. Την πήρα και την πήγα στο μαιευτήριο να γεννήσει. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμη ότι είναι νεκρή. Δεν ξέρω γιατί και πως έγινε αυτό».

«Δεν ξέρω για τι να πρωτοκλάψω. Η γυναίκα μου έφυγε και τα παιδιά μου κινδυνεύουν. Μακάρι να μην μάθει κανείς πως είμαι τώρα, μακάρι να μην έρθει κανένας άλλος στη θέση μου», λέει ο απαρηγόρητος σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας.

Τα δύο νεογέννητα δίδυμα αγοράκια νοσηλεύονταν μέχρι χθες το απόγευμα στην εντατική μονάδα γνωστού μαιευτηρίου και ύστερα από απόφαση της οικογένειας μεταφέρθηκαν στο Παίδων, όπου συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην εντατική.

Το ένα από τα δύο είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε για πολλή ώρα χωρίς οξυγόνο.

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικές για τη ζωή τους, με τους γιατρούς να παρακολουθούν την πορεία της υγείας τους.

Σχετικές ειδήσεις