ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνες αγοράζουν εξοχικά στη Βουλγαρία!

Έλληνες αγοράζουν εξοχικά στη Βουλγαρία!
Από το πανέμορφο ελληνικό νησί στη… Βουλγαρία. Εκεί που πολλοί Έλληνες επιλέγουν να έχουν πια μία εξοχική κατοικία...

Από το πανέμορφο ελληνικό νησί στη… Βουλγαρία. Εκεί που πολλοί Έλληνες επιλέγουν να έχουν πια μία φθηνή εξοχική κατοικία!

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» φέρνει στο φως το έντονο ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι αγοράζουν φθηνές εξοχικές κατοικίες σε θέρετρα της γειτονικής χώρας.

Όπως αναφέρει στην εφημερίδα ο διευθύνων σύμβουλος κατασκευαστικού ομίλου της Βουλγαρίας, Γιόρνταν Καμαζίρεφ έχει πουλήσει τουλάχιστον 60 διαμερίσματα σε Έλληνες μόνο τον τελευταίο χρόνο. Όπως σημειώνει ο ίδιος στους πρόποδες του Πιρίν, ανάμεσα στη Ρίλα και την Ροδόπη, οι κάτοικοι της χώρας μας μπορούν να απολαύσουν χειμερινές αλλά και καλοκαιρινές διακοπές, ενώ η περιοχή απέχει από τη Θεσσαλονίκη περίπου 160 χλμ.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας που έχουν αγοράσει εξοχικό στη Βουλγαρία κάνουν λόγο για φθηνότερες χαμηλότερες τιμές σε σχέση με την Ελλάδα, όχι μόνο στην αγορά των κατοικιών, αλλά και στην καθημερινή ζωή.

«Συνολικά, οι διακοπές μου κοστίζουν λιγότερο απ’ ότι αν είχα εξοχικό στην Ελλάδα, αφού το κόστος των αγορών είναι χαμηλότερο, ενώ οι δαπάνες για εστιατόρια και κέντρα διασκέδασης είναι λιγότερες» αναφέρει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Έλληνας πολίτης που αφιερώνει τις διακοπές του στο Ραζλόγκ.