ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Εδώ παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 13,8 εκατ. ευρώ

Τζόκερ: Εδώ παίχτηκε το τυχερό δελτίο των 13,8 εκατ. ευρώ

Μετά από 15 συνεχόμενα τζακ ποτ, ήθελε περίσσια τύχη για να κερδίσει κάποιος τα περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ που μοίραζε στην πρώτη κατηγορία.

Ο υπερτυχερός αυτός παίκτης, είχε ρίξει το δελτίο του στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης.

Με τρία μόλις ευρώ κι ένα δελτίο με τυχαία επιλογή, κατάφερε να γίνει πλουσιότερος κατά των 13.824.348,52 ευρώ!

Όπως δήλωσε ο αδερφός του ιδιοκτήτη του... γούρικου πρακτορείου ΟΠΑΠ, Αλέξανδρος Παπατζιλάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ, «επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στη γειτονιά. Συνήθως τέτοια δελτία, τυχαίας επιλογής, δίνουν μεγαλύτεροι άνθρωποι», συμπλήρωσε, «φωτογραφίζοντας» τον υπερτυχερό.

Το πρακτορείο βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 26 και Ρήγα Φεραίου και σύμφωνα με τον κ. Παπατζιλάκη όλη η γειτονιά έχει «βουήξει» με την είδηση και όλοι ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο τυχερός πολυεκατομμυριούχος της χθεσινή κλήρωσης του Τζόκερ, που κατάφερε να μαντέψει τα 5+1 νούμερα.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου Παναγιώτης Παπατζιλάκης, δήλωσε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία αυτή για το πρακτορείο μας. Από το πρωί έρχεται κόσμος για να μας συγχαρεί, αλλά και από απλή περιέργεια. Για εμάς είναι μεγάλη χαρά αυτό που έγινε και μας δίνει μεγάλη ελπίδα για το μέλλον. Ελπίζουμε να τα έχει κερδίσει κάποιος γνωστός, γιατί είμαστε συνοικιακό πρακτορείο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν, το πρακτορείο αυτό είχε επιτυχίες. Παλαιότερα παίκτες στο ίδιο πρακτορείο είχαν κερδίσει 300.000 ευρώ στο ΛΟΤΤΟ και ένα 5αρι στο Τζόκερ. «Και στο παρελθόν είχαμε επιτυχίες, όπου οι τυχεροί παίκτες εμφανίστηκαν. Ελπίζουμε και σε αυτό το μεγάλο ποσό να γίνει το ίδιο», τόνισε ο Αλέξανδρος Παπατζιλάκης.

Πριν από λίγες ημέρες το ίδιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ είχε γίνει στόχαστρο διαρρηκτών. «Μας έσπασαν τα τζάμια και την πόρτα για να πάρουν το ταμείο, αλλά δεν βρήκαν χρήματα», επισημαίνει ο πατέρας του Αλέξανδρου και του Παναγιώτη, Σταύρος.

Υπενθυμίζεται ότι στη χθεσινή υπ΄αριθμόν ν. 1756 κλήρωση του Τζόκερ οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι: 6, 16, 22, 26, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 9!

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη παίχτηκαν δύο ακόμα τυχερά δελτία, με πέντε επιτυχίες.

Συνολικά στη δεύτερη κατηγορία, βρέθηκαν εννέα επιτυχίες που μοιράζονται το ποσό των 943.722,45 ευρώ.

tzoker

Σχετικές ειδήσεις