ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη

Επέτειος Πολυτεχνείου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Θεσσαλονίκη

Σε ισχύ θα αρχίσουν τα τίθενται από αύριο (16/11/2016) το πρωί τα μέτρα της Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 43ης επετείου του Πολυτεχνείου, ενώ από το μεσημέρι έως το βράδυ της Πέμπτης 17 Νοεμβρίου θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 14:30, σταδιακά και ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων, το κέντρο της πόλης θα αποκλειστεί και δεν θα επιτρέπεται η κίνηση των οχημάτων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων. Ειδικότερα, θα γίνονται διακοπές-εκτροπές της κυκλοφορίας στους εξής δρόμους:

  • Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρ. Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ' Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες, κάθε φορά, κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επίσης, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Συγκεκριμένα, από τις 06:00 της Τετάρτης (16-11-2016) έως τις 06:00 της Παρασκευής (18-11-2016) στις παρακάτω οδούς:

  • Εθνικής Αμύνης, στο τμήμα από την οδό Αγίου Δημητρίου μέχρι την πλατεία Σιντριβανίου, Εγνατία, από την οδό Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Εθνικής Αμύνης, Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της, Αρμενοπούλου, από τη Δημ. Γούναρη μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης και Λαμπράκη, από την Εγνατία μέχρι τη Γ' Σεπτεμβρίου.

Αντίστοιχα, την Πέμπτη (17-11-2016), από τις 6:00 έως τη λήξη των εκδηλώσεων, δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στις εξής οδούς:

  • Εγνατία, στο τμήμα από την οδό Δωδεκανήσου μέχρι την οδό Εθν. Αμύνης, Αγ. Δημητρίου, στο τμήμα από την οδό Εθν. Αμύνης μέχρι την οδό Γ' Σεπτεμβρίου και από την οδό Προξένων μέχρι τη Φ. Δραγούμη, Εθν. Αμύνης, από την πλατεία Σιντριβανίου μέχρι την πλατεία Λευκού Πύργου, Γ' Σεπτεμβρίου, από την οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι την οδό Γρ. Λαμπράκη, Καρ. Ντηλ, από την οδό Τσιμισκή μέχρι την οδό Βασ. Ηρακλείου, Βασ. Ηρακλείου, από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι την οδό Καρ. Ντηλ, Κ. Καραμανλή, από τη Γ' Σεπτεμβρίου μέχρι την Καυταντζόγλου και Ελ. Βενιζέλου, από την Τσιμισκή μέχρι την Εγνατία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις και τις τελευταίες εξελίξεις για το Πολυτεχνείο

Σχετικές ειδήσεις