ΕΛΛΑΔΑ

Ο Μιχαλολιάκος μεταμορφώνει τον Πειραιά

Ο Μιχαλολιάκος μεταμορφώνει τον Πειραιά
Τη δέσμευσή του να κάνει τον Πειραιά μια πόλη ανθρώπινη και καθαρή υλοποιεί καθημερινά ο Δήμαρχος Πειραιά.

Τη δέσμευσή του να κάνει τον Πειραιά μια πόλη ανθρώπινη και καθαρή υλοποιεί καθημερινά ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ικανοποιώντας πάγια αιτήματα των δημοτών, χωρίς να διστάσει να στραφεί κατά παγιωμένων αντιλήψεων και κρατικών πρακτικών.

Με αποφασιστικότητα προχώρησε στον καθαρισμό ενός εγκαταλελειμμένου οικοπέδου στην καρδιά της πόλης, που προοριζόταν για σχολείο και που η κρατική αναβλητικότητα το είχε μετατρέψει σε εστία μόλυνσης και παραβατικότητας.

Το οικόπεδο καθαρίστηκε και άμεσα θα δενδροφυτευτεί και θα μετατραπεί σε παιδότοπο, κάτι που χαιρέτησαν όλοι οι δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης.

«Αυτό τον σκουπιδότοπο, στην καρδιά της πόλεως, εμείς από σήμερα θα τον αποδώσουμε στον Πειραϊκό λαό, ως χώρο πρασίνου και παιδική χαρά. Και εάν και όταν η κεντρική εξουσία, η κυβέρνηση, είναι έτοιμη να χτίσει σχολείο, εδώ είμαστε εμείς για να πρωταγωνιστήσουμε. Το ίδιο, που γίνεται τώρα εδώ, θα γίνει με ταχύτατες διαδικασίες σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά» δεσμεύτηκε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Πριν από λίγους μήνες ο κ. Δήμαρχος κατάφερε να συνθλίψει τα γρανάζια της γραφειοκρατίας καθαρίζοντας την παράκτια ζώνη από απορρίμματα, κάτι που επί χρόνια ουδείς τολμούσε να πράξει, κρυμμένοι όλοι πίσω από τη «σύγκρουση αρμοδιοτήτων».