ΕΛΛΑΔΑ

Επιστέφει στην Παλλήνη μετά την αποφυλάκισή του ο Ασημάκης Κατσούλας

Επιστέφει στην Παλλήνη μετά την αποφυλάκισή του ο Ασημάκης Κατσούλας

Να διαμένει στην περιοχή της Παλλήνης και να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κάθε 1η και 16η του κάθε μήνα υποχρεώνεται ο αρχισατανιστής της Παλλήνης σύμφωνα με τους όρους της αποφυλάκισής του.

Θυμίζουμε πως ο 45χρονος σήμερα Κατσούλας, αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Αγιάς Χανίων, μετά από 23 σχεδόν χρόνια κάθειρξης και αλλεπάλληλες αιτήσεις αποφυλάκισης.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, στη διάρκεια της κράτησής του στα Χανιά, σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα σε εργαζομένους ή συγκρατούμενούς του.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι είναι και οι Μαργέτη – Δημητροκάλης, οι δύο σατανιστές που μαζί με τον Κατσούλα έμειναν γνωστοί ως οι «Σατανιστές της Παλλήνης».

Ήταν Ιούνιος του 1995 όταν ολόκληρη η Ελλάδα συγκλονίζεται από τα εγκλήματα τριών νεαρών σατανιστών, οι οποίοι δολοφόνησαν δύο γυναίκες (μια 14χρονη και μια 28χρονη) σε τελετές μαύρης μαγείας.

Ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη απασχόλησαν την κοινή γνώμη και έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν με τις περιγραφές των φρικιαστικών εγκλημάτων τους.

Να σημειωθεί ότι ο Κατσούλας και ο Δημητροκάλης ομολόγησαν τα εγκλήματά τους, ενώ η Δήμητρα Μαργέτη κατηγορήθηκε για συνέργεια.