ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα και τα είδαν όλα! (pics)

Πάτρα: Άνοιξαν την πόρτα και τα είδαν όλα! (pics)

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν αίσθηση.

Στις αρμόδιες δικαστικές αρχές αναμένεται να οδηγηθεί πιθανότατα σήμερα (23/12/2016) ο αλλοδαπός οδηγός του φορτηγού που συνελήφθη την Πέμπτη (22/12) στο λιμάνι της Πάτρας, επειδή μαζί με το φορτίο των εμφιαλωμένων νερών, μετέφερε και 23 μετανάστες.

Όπως αναφέρει το thebest.gr, ο έλεγχος των λιμενικών όμως έριξε φως στην υπόθεση, καθώς ανακάλυψαν στριμωγμένους στις παλέτες του φορτηγού τους 23 μετανάστες που αποπειράθηκαν να ταξιδέψουν κατά αυτόν τον τρόπο προς την Ιταλία.

Στην ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρεται πως: «στη σύλληψη ενός 32χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός ενός Φ/Γ οχήματος ψυγείου με επικαθήμενο, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο μπροστινό μέρος του φορτηγού, 23 αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα».