ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη: «Έφυγε» ξαφνικά ο πολιτευτής του Ποταμιού Τάσος Καρκαντζέλης

Θλίψη: «Έφυγε» ξαφνικά ο πολιτευτής του Ποταμιού Τάσος Καρκαντζέλης

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη (21/12/2016) αιφνιδίως και ενώ πραγματοποιούσε εργασίες στα κτήματά του ο επιχειρηματίας Τάσος Καρκαντζέλης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τάσος Καρακντζέλης λίγο πριν τις ευρωεκλογές του 2014 βρέθηκε κοντά στο Ποτάμι όταν και προτάθηκε μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας φίλων και τελικά επελέγη ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής του Κινήματος.

Ποιος ήταν ο Τάσος Καρκαντζέλης

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας, αποφοίτησε από το Πολυτεχνείο Κρήτης και εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων ενώ υποστήριξε δεκάδες εταιρείες και δήμους μέσα από ευρωπαϊκά και εγχώρια αναπτυξιακά προγράμματα.

Μετά από 18 χρόνια στις επιχειρήσεις ο Τάσος επέστρεψε στο χωριό σε μια προσπάθεια να δώσει ζωή στα εγκαταλελειμμένα χωράφια της οικογένειάς του. Και ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική του φάρμα. Ένα όνειρο που έμεινε στη μέση μετά τον απρόσμενο θάνατό του.

«Για μας ο Τάσος δεν υπήρξε μόνο ένας πολύτιμος συνοδοιπόρος, μα ένας δημιουργικός ασυμβίβαστος άνθρωπος που τόσο έχουμε ανάγκη σήμερα. Θα μας λείψει. Και ιδιαίτερα θα μας λείψουν οι ξαφνικές τους εμφανίσεις στα γραφεία και στις εκδηλώσεις του Κινήματος, φορτωμένος με χυμούς και φρούτα από το κτήμα. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δύο γιους του, την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους» αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις