ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ και θρήνος στο Βόλο - Νεκρός ο 15χρονος Χρήστος

ΣΟΚ και θρήνος στο Βόλο - Νεκρός ο 15χρονος Χρήστος

Ισχυρό σοκ, απέραντη θλίψη, μεγάλη οργή και αναπάντητα ερωτήματα προκαλεί στην κοινωνία του Βόλου, ο πρόωρος θάνατος ενός μαθητή. Πρόκειται για τον 15χρονο Χρήστο, ο οποίος δεύτερη ημέρα της γιορτής του έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Μεγάλα και σοβαρότατα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου του 15χρονου παλικαριού αναμένουν απαντήσεις. Ενδεικτική είναι η ανάρτηση της αδερφής του στο Facebook, το οποίο έχει κατακλυστεί με μηνύματα για τον τόσο πρόωρο και άδικο χαμό του Χρήστου.

Η αδερφή του, συντετριμμένη, αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Οι υπεύθυνοι θα το πληρώσουν και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλάνε δεν θα γλιτώσουν. Έχασα τον μικρό μου, τον Χρηστάκο μου. Σεβαστείτε το σας παρακαλώ πολύ. Το λέω δημόσια γιατί είχε πολλούς φίλους το ψυχάκι μου. Σας παρακαλώ πολύ».

Την ίδια στιγμή, έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας «Ταχυδρόμος Βόλου» αναφέρουν επεισόδια στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Βόλου, όταν το παλικάρι, μετά τη διακομιδή του σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, αναφέρουν ότι συγγενικά πρόσωπα του αδικοχαμένου μαθητή που έσπευσαν στο Νοσοκομείο, επιτέθηκαν σε άτομο, το οποίο επίσης βρέθηκε στον ίδιο χώρο. Πρόκειται για άτομο, πιθανότατα αλλοδαπό, σύμφωνα με πληροφορίες, το οποίο συγγενείς του 15χρονου θεωρούν ως υπαίτιο για το θάνατο του αγοριού τους. Μόλις τον αντίκρισαν στο Νοσοκομείο κινήθηκαν εναντίον του, καθώς παρά το μεγάλο τους θρήνο, ήταν αδύνατο να συγκρατήσουν την οργή τους.

Η κηδεία του 16χρονου θα τελεστεί σήμερα, Τρίτη (27/12/2016) στις 3:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγ. Θεοδώρων.

Σχετικές ειδήσεις