ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη για εκβιασμούς - Αφέθηκε ελεύθερος

Αυτός είναι ο γιος του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη για εκβιασμούς - Αφέθηκε ελεύθερος

«Ο γιος μου είναι οικογενειάρχης άνθρωπος, πιστεύω ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος», δηλώνει ο διάσημος τραγουδιστής και πατέρας του 46χρονου που οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, δεν δίστασε λεπτό να βγει και να υπερασπιστεί τον γιο του ο οποίος συνελήφθη στις 22 Δεκεμβρίου μαζί με άλλους δύο άνδρες, ηλικίας 69 και 49 ετών, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της εκβίασης, της έκρηξης, των διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, της οπλοκατοχής και παραβάσεων σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες.

anakritis3b copy copy

«Πρόκειται για το γιο μου από τον πρώτο μου γάμο», εξήγησε ο Γιώργος Γερολυμάτος μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό «Ε» και την εκπομπή "La Biri Biri" της Χριστίνας Λαμπίρη.

«Ξέρω πολύ καλά το χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι. Με έχει πειράξει πάρα πολύ όλο αυτό. Εγώ μετά από 45 χρόνια στη νύχτα έχω καθάριο το όνομά μου. Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου και είναι ένας απλός οικογενειάρχης. Είμαι σίγουρος ότι θα λάμψει η δικαιοσύνη. Πιστεύω 100% σε αυτή και είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος ή ότι κάτι έχει πάει στραβά. Πιστεύω ότι θα τελειώσουν όλα αισίως», πρόσθεσε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

«Είμαι σίγουρος ότι αν δεν ήταν γιος του Γιώργου Γερολυμάτου, δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό, γιατί κάθε μέρα γίνονται τέτοια», συνέχισε ο τραγουδιστής αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος ο γιος του τον πήρε τηλέφωνο και τον ενημέρωσε για τη σύλληψή του.

Σχετικές ειδήσεις