ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Ομολόγησε ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα

Δολοφονία παιδοψυχιάτρου: Ομολόγησε ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα

Θώμη Κουμπούρα: Φέρεται να ομολόγησε ο νούμερο 1 ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου – Φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα – Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στο άψυχο κορμί της - Πώς βρήκαν τα ίχνη του δράστη

«Ναι, εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα»

Ξετυλίγεται το κουβάρι του φρικτού εγκλήματος, μετά την ομολογία του άνδρα που από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12) ανακρινόταν ως ο νούμερο 1 ύποπτος για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου, Θώμης Κουμπούρα. «Ναι, εγώ την σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς!

ImageHandler

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα σύμφωνα με το lamiastar.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία. Ο φερόμενος ως δράστης, όμως, δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα.

Στις 3 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία

Για άγρια δολοφονία και φονικά χτυπήματα που δείχνουν μίσος και πάθος, μίλησε ο ιατροδικαστής Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό της άτυχης παιδοψυχιάτρου. Η κηδεία της άτυχης γυναίκας έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε κλίμα οδύνης.

Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Ανέφερε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Το τελευταίο «αντίο« στην 45χρονη

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά σήμερα την Θώμη Κουμπούρα.

eklisia

Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο αντίο ο αδερφός της, Σάββας ξέσπασε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας. «Περιμένω τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας», είπε ο αδερφός και ρωτά στην κάμερα τον φερόμενο ως δράστη αν η Θώμη άξιζε ένα τέτοιο τέλος.

Πώς οδηγήθηκαν στον δράστη

Μια ασυνάρτητη ανάρτηση στο Facebook φέρεται να οδήγησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας, απ' όπου προσήχθη ο 38χρονος άνδρας που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα με την οποία είχε στενή σχέση!

Οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να εντοπίσουν τα ίχνη του και τα κατάφεραν όταν ενεργοποίησε σύνδεση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων.

Επίσης σε μακροσκελή ανάρτησή του αναφέρει ότι η Θώμη Κουμπούρα και ο ίδιος γνωρίζονταν από τη συμμετοχή τους στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και ότι τη μοιραία νύχτα πήγε στο σπίτι της για να της ζητήσει να τον φιλοξενήσει επειδή κάποιοι τον καταδίωκαν.

Ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίστηκε ότι η 45χρονη δέχθηκε να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της, αλλά κάποια στιγμή κατέβηκε για να πάρει κάτι από το αυτοκίνητό του και όταν επέστρεψε τη βρήκε νεκρή!

Υποστηρίζει, ακόμη, ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο που τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο, έχασε τις αισθήσεις του και συνήλθε γυμνός μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε σκασμένο λάστιχο!

Όπως λέει, ντύθηκε έχοντας τρομερό πονοκέφαλο, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει πού να πάει, ώσπου κατέληξε σε ένα μοναστήρι όπου τον πήρε ο ύπνος! Έτσι, κατέφυγε στην καλύβα, όπου τον εντόπισαν οι αστυνομικοί από το ψηφιακό ίχνος της σύνδεσής του.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Facebook:


Τι είπε στο facebook ο ύποπτος για την... από LAMIASTARGR

Σχετικές ειδήσεις