ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση στους δρόμους - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» ΤΩΡΑ στη Μεσογείων

Κίνηση στους δρόμους - Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» ΤΩΡΑ στη Μεσογείων

Με υπομονή πρέπει να «οπλιστούν» όσοι οδηγοί κινούνται αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Μεσογείων, καθώς στο ρεύμα προς Αθήνα παρατηρείται πολύ αυξημένη κίνηση.

Σύμφωνα με την Τροχαία, τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες, εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης καλωδίων ρεύματος υψηλής τάσης, που πραγματοποιούνται στο ύψος της Αγίας Παρασκευής.

Στο σημείο έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων εφαρμόζεται ως εξής:

Α) Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από το ύψος αυτής έναντι της οδού Αδριανού μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Αγελάου.

Β) Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, από τη συμβολή της με την οδό Αγελάου μέχρι και τη συμβολή της με την οδό Δελφών.

Γ) Αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Μεσογείων, στην κατεύθυνση από Παλλήνη προς Αθήνα, στο τμήμα της από την οδό Δελφών μέχρι και την οδό Σ. Πέτρουλα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται στο εναπομένον πλάτος το οδοστρώματος. Κατά την εκτέλεση των εργασιών δεν θα διακόπτεται η κυκλοφορία από και προς κάθετη οδό.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα την Αθηνών - Λαμίας

Την ίδια ώρα, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο ρεύμα καθόδου, από τη Λυκόβρυση μέχρι τις Τρεις Γέφυρες σημειώνεται τεράστιο μποτιλιάρισμα επτά χιλιομέτρων.

Είχαν προηγηθεί τρια τροχαία ατυχήματα, σε διαφορετικά σημεία της Εθνικής Οδού, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα να προκληθεί αυτό το μποτιλιάρισμα, το οποίο ταλαιπωρεί σήμερα το πρωί τους οδηγούς.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων