ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτα πράγματα: Θεματικές εβδομάδες για τις «έμφυλες σχέσεις» ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας

Απίστευτα πράγματα: Θεματικές εβδομάδες για τις «έμφυλες σχέσεις» ετοιμάζει το υπουργείο Παιδείας

Την ώρα που η χώρα βουλιάζει στην απόλυτο οικονομικό και κοινωνικό βούρκο, στον ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με τις σχέσεις μεταξύ των ομοφυλοφίλων και επιχειρούν να εισάγουν ειδική ενημέρωση στα σχολεία - Τραγελαφικές καταστάσεις που προκαλούν την οργή της ελληνικής κοινωνίας - Μετά το σύμφωνο συμβίωσης διαλύουν κάθε ίχνος κανονικότητας, επιχειρώντας να χειραγωγήσουν το σεξουαλικό προσανατολισμό της ελληνικής νεολαίας μέσω παρωχημένης προπαγάνδας.

Το υπουργείο Παιδείας εισάγει στα σχολεία την ενημέρωση για θέματα που αφορούν σε γκέι και έμφυλες καταστάσεις, στο πλαίσιο ειδικά αφιερωμένης «θεματικής εβδομάδας».

Με βάση εγκύκλιο που απέστειλε σε όλα τα γυμνάσια το υπουργείο Παιδείας, ορίζεται ότι οι μαθητές θα πρέπει να εξοικειώνονται, μέσω της παιδαγωγικής διαδικασίας σε μια σειρά από θέματα της προσωπικής και κοινωνικής ζωής.

Η σχετική εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας φαίνεται πως έχει ήδη πάει στα σχολεία και μεταξύ άλλων προβλέπει μαθησιακές δραστηριότητες με «εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικά δρώμενα, εικαστικές δραστηριότητες, προβολή ταινιών με σχετικό περιεχόμενο που πλαισιώνεται με συζήτηση ή άλλη δράση».

Το ίδιο έγγραφο αναφέρεται στη διεξαγωγή συζητήσεων στις σχολικές αίθουσες για τον σεξουαλικό προσανατολισμό και τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα έμφυλα στερεότυπα και τις διακρίσεις με βάση το φύλο στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνία αλλά και την έμφυλη βία.

Αναφορά στο ζήτημα γίνεται στο «Πρώτο Θέμα», όπου παράγοντες του υπουργείου Παιδείας φέρεται να δηλώνουν:«Περισσότερη ενημέρωση χρειάζονται οι γονείς και οι παππούδες. Οι μαθητές στην πλειονότητά τους δεν αποκλείουν άτομα με κριτήριο το φύλο. Χρειάζονται πιο συγκεκριμένα επιχειρήματα προκειμένου να απαντήσουν συνειδητά στο πώς και γιατί συναναστρέφονται συγκεκριμένους συνομιλήκους τους και όχι άλλους».

Το υπουργείο Παιδείας ξεκαθαρίζει πως η υλοποίηση του συγκεκριμένουπρογράμματος θα υλοποιηθεί πάση θυσία, παρά το σάλο από τις αντιδράσεις που έχουν ήδη προκληθεί. Ταυτόχρονα, το υπουργείο αναμένει απαντήσεις από όλα τα σχολεία έως τις 20 Φεβρουαρίου, προκειμένου να γίνει η σχετική ζύμωση και επεξεργασία μέσω συζητήσεων σε όλα τα γυμνάσια έως τον ερχόμενο Μάιο.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, το υπουργείο Παιδείας θα προσπαθήσει με παρωχημένες τακτικές να επιβάλλει στην ελληνική κοινωνία άλλα πρότυπα, άλλα ήθη και άλλες αξίες.

Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις όχι μόνο σε κοινωνικό, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, αφού όλα αυτά γίνονται σε μια περίοδο που η χώρα μας ξεπουλιέται πλήρως σε ξένα συμφέροντα.

Τεράστια ευθύνη βαραίνει τόσο την κυβέρνηση, όσο βεβαίως και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που εκπροσωπούνται από δικό τους βουλευτή στο υπουργείο Παιδείας και δέχονται τέτοιες πρωτοβουλίες που διαλύουν το κύτταρο της οικογένειας, τις αξίες και τα ιδανικά της ελληνικής κοινωνίας και του Έθνους ολόκληρου.

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στον ελληνικό λαό και στους γονείς, βάσει ποίων στοιχείων και επιχειρημάτων επιχειρείται να παρουσιαστεί η ομοφυλοφιλία ως γονική κανονικότητα.

Διότι είναι ένα άλλο πράγμα οι σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός - που είναι βεβαίως απολύτως σεβαστές - και είναι ένα εντελώς διαφορετικό ζήτημα το γεγονός ότι κάποιοι επιχειρούν να επιβάλλουν στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας ότι πρέπει να περιθωριοποιηθεί η πυρηνική μορφή της οικογένειας και η ύπαρξη των ετεροφυλόφιλων ζευγαριών.

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπολη Πειραιώς: Φυλλάδιο απαλλαγής από τη διδασκαλία για τις έμφυλες ταυτότητες (pic)

Νικολόπουλος: Αρνούμαι να ψηφίσω νόμους που εξισώνουν το σύμφωνο συμβίωσης με τον γάμο

Ιερώνυμος για σύμφωνο συμβίωσης: Ό,τι είναι έξω από τη ζωή της Εκκλησίας, είναι εκτροπή (vid)

Σχετικές ειδήσεις