ΕΛΛΑΔΑ

Ύστατο «χαίρε» στον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του την Πέμπτη (9/2)

Ύστατο «χαίρε» στον Λουκιανό Κηλαηδόνη: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του την Πέμπτη (9/2)

Το τελευταίο αντίο θα έχουν την ευκαιρία να πουν, αύριο Πέμπτη (9/2), στον μεγάλο τραγουδοποιόΛουκιανό Κηλαηδόνη, όσοι το επιθυμούν στο θέατρο «Μεταξουργείο».

Η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη (9/2), από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ, στο θέατρο «Μεταξουργείο» (Ακαδήμου 14 στο Μεταξουργείο) όπως ανακοίνωσε η σύζυγος του Άννα Βαγενά.

Στο μεταξύ, σε μια κλειστή τελετή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η οικογένειά του, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον δικό τους Λουκιανό.

Σημειώνεται τέλος ότι σύμφωνα με τη σύζυγο του, Άννα Βαγενά, επιθυμία του Λουκιανού ήταν να αποτεφρωθεί, γεγονός που θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

Ο θάνατος του σπουδαίου τραγουδοποιού έχει προκαλέσει θλίψη στο πανελλήνιο. Πολλοί από τον χώρο των Τεχνών, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής, αλλά και πολλοί συμπολίτες απευθύνουν το ύστατο "χαίρε" στον πολυαγαπημένο «φτωχό και μόνο καουμπόι» με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε και αυτή με την σειρά της να αποχαιρετήσει τον Λουκιανό Κηλαηδόνη με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έγραψε:

«Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης πάει έφυγε... Μαζί του πήγαμε βόλτα στη Βουλιαγμένη μια νύχτα με φεγγάρι. Μαζί του σεργιανίσαμε στο Άλσος Παγκρατίου και στο 'Ελεύθερο Θεάτρο'. Μαζί του τραγουδήσαμε τη Ρίτα, το Ριτάκι ντε και τον Μηνά που τα' φτιάξε με την Αννέτα. Τώρα, ο φτωχός και μόνος καουμπόι φεύγει από κοντά μας. Φεύγει γιατί...
"Άμα μου τη δίνει κάτι τέτοια δειλινά
παίρνω τ’ άλογό μου και πάμε στα βουνά"
Πάμε Ντόλυ
Γιόχο, χόχο, χόχο...

Σχετικές ειδήσεις