ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: 22χρονη έκλεψε αυτοκίνητο και σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της πόλης (vid)

Καλαμάτα: 22χρονη έκλεψε αυτοκίνητο και σκόρπισε τον τρόμο στο κέντρο της πόλης (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό, σαν βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης (09/02)στημεσσηνιακή πρωτεύουσα.

kalamata1

Πρωταγωνίστρια του σκηνικού ήταν μια 22χρονη κοπέλα, φοιτήτρια στο ΤΕΙ Αθήνας. Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η νεαρή μπήκε απρόσκλητη στη θέση του συνοδηγού σε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει και όταν εκείνη δεν το έκανε, ο άνδρας βγήκε από το όχημα προκειμένου να τη απομακρύνει ο ίδιος από αυτό, από τη μεριά του συνοδηγού. Η κοπέλα, όμως, έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε στη θέση του οδηγού κι έκλεψε το αυτοκίνητο. Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και βγήκε στην Αριστομένους.

Μετά τα φανάρια Βασ. Γεωργίου και Φραντζή, το αυτοκίνητο ανέβηκε στον ποδηλατόδρομο και στην παλιά Αστυνομία έχασε τον προφυλακτήρα και κάποιο άλλο κομμάτι. Στη συνέχεια κατέβηκε στο δρόμο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Καθώς δε χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά στο εργοτάξιο της ανάπλασης, παρασέρνοντας τις σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης.

Μετά τη Βασ. Κωνσταντίνου άρχισε ξανά να χτυπάει σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, ένα βανάκι που εκινείτο και συνέχισε από δεξιά.

Η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όταν σφήνωσε σε άλλο όχημα και δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί έτρεξαν να πιάσουν την 22χρονη και με δυσκολία την έκαναν καλά. Η νεαρή γυναίκα εκτός ελέγχου αντιστάθηκε σε αστυνομικό με πολιτικά που είχε σπεύσει και τον γρονθοκόπησε.

Τελικά συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις χτύπησε και προξένησε ζημιές σε τουλάχιστον 22 αυτοκίνητα.

Πηγή: eleftheriaonline.gr



Σχετικές ειδήσεις