ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία με νεαρό στο Βόλο

Τραγωδία με νεαρό στο Βόλο

Δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του, ο 26χρονος που στις αρχές Φεβρουαρίου είχε επιχειρήσει δύο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του.

Η τραγική ιστορία του νεαρού άνδρα από τα Κανάλια του Βόλου, συγκλονίζει.

Ήταν 2 Φεβρουαρίου, όταν ο 26χρονος τηλεφώνησε στη μητέρα του, της είπε ότι βρίσκεται στη θέση Παλιάμπελα λίγο έξω από τα Κανάλια και ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει. Η ίδια έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια συγχωριανών κατάφερε να ανασύρει το παιδί της, από γκρεμό βάθους 250 μέτρων όπου είχε πέσει, για να τον παραλάβει στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο Βόλου.

Την επομένη το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 26χρονος άνοιξε το παράθυρο του θαλάμου στον έβδομο όροφο της Παθολογικής Κλινικής όπου νοσηλευόταν, ανέβηκε σε μια πολυθρόνα και πριν προλάβουν να τον εμποδίσουν νοσηλευόμενοι, επισκέπτες και νοσηλευτικό προσωπικό, έπεσε στο κενό. Τότε, ως εκ θαύματος, σώθηκε καθώς έπεσε πάνω σε χώμα όμως υπέστη σοβαρά τραύματα και οδηγήθηκε στα Επείγοντα και κατόπιν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα Δευτέρα (20/02) και μετά από νοσηλεία 17 ημερών, ο άτυχος άνδρας που επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, κατέληξε καθώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και υπέκυψε στα σοβαρότατα τραύματά του.

Σχετικές ειδήσεις