ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Θήβα – Σπάραξε η γιαγιά: «Πάει το αγγελούδι μας, πάει το κορίτσι μας»

Τροχαίο Θήβα – Σπάραξε η γιαγιά: «Πάει το αγγελούδι μας, πάει το κορίτσι μας»

Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι της οικογένειας του Υπάτιου Πατμάνογλου που είδαν ξαφνικά να χάνουν τη ζωή τους η 33χρονη Αποστολία και το 3χρονο αγγελούδι της, Παύλος.

Απαρηγόρητη και ψυχολογικά ράκος είναι η μητέρα του Υπάτιου Πατμάνογλου, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά έχασε την νύφη της και τον εγγόνο της, όταν η Πόρσε που οδηγούσε ένας 24χρονος έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους στο ελεγχόμενο πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στη Θήβα.

Κλαίγοντας με λυγμούς δεν μπορεί να πιστέψει πως ξεκληρίστηκε η οικογένειά της.

«Πάει το αγγελούδι μας, πάει το κορίτσι μας, αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα. Τι να κάνουμε;» είπε με τρεμάμενη φωνή στον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

«Ο Υπάτιος είναι χάλια. Χειρότερα απ’ όλους. Τα έχασε όλα. Πάει η οικογένειά του. Διαλύθηκε το παιδί μου. Τώρα από πού να κρατηθεί και από τι;», είπε η πεθερά της 33χρονης μητέρας.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στο STAR, ο γιος της και η νύφη της ήταν αγαπημένοι και ήθελαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους.

«Προσπαθούσαν να κάνουν δεύτερο παιδί. Είχε απλά μία καθυστέρηση. Τώρα ήθελε να μας κάνει έκπληξη; Ποιος ξέρει; Μας είπε με χαρά πως θα τα λέγαμε από κοντά. Τον περιμέναμε να έρθει».

Αποστολία και Υπάτιος ήταν μαζί είκοσι ολόκληρα χρόνια και λάτρευε ο ένας τον άλλον. Πέρασαν μαζί μία ολόκληρη ζωή και πάνω που είχαν τακτοποιηθεί, όλα γκρεμίστηκαν για πάντα.

«Η νύφη μου ήταν κούκλα, καλόψυχη και πολύ προστατευτική μάνα. Δεν αποχωριζότανε στιγμή το αγγελούδι της, το έπαιρνε συνέχεια μαζί της. Το είχε στην αγκαλιά της μονίμως. Τι να πω έπεσε πύραυλος επάνω της».

Σχετικές ειδήσεις