ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Ο σπαραγμός της αδερφής του τραγικού πατέρα - «Ήταν τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι»

Τροχαίο Πόρσε: Ο σπαραγμός της αδερφής του τραγικού πατέρα - «Ήταν τόσο ευτυχισμένο ζευγάρι»

Η θεία του μικρού Παύλου, κουνιάδα της 33χρονης Αποστολίας και αδερφή του τραγικού πατέρα, Υπάτιου Πατμάνογλου μίλησε βαθιά σοκαρισμένη σε γνωστή εκπομπή του Star για την σχέση του ζευγαριού την επόμενη του δυστυχήματος.

Η ίδια που αδυνατεί να πιστέψει ακόμα αυτό που συνέβη στην οικογένειά της είπε με τρεμάμενη φωνή: «Είναι τραγικό! Ήταν πολύ ερωτευμένο ζευγάρι! Πολύ ευτυχισμένο!».

«Ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος», ανέφερε για την αδικοχαμένη Αποστολία… «Ήταν πολύ ερωτευμένη με τον αδερφό μου κι εκείνος πάρα πολύ ευτυχισμένος. Τώρα, όμως, είναι πάρα πολύ δυστυχισμένος!», περιγράφει.

«Έπρεπε να δούμε το βίντεο για να πιστέψει τι χάσαμε. Δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Το βλέπουμε και το ξαναβλέπουμε», αναφέρει σε κατάσταση σοκ..

Όσον αφορά την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της Αποστολίας υπογράμμισε ότι η 33χρονη δεν ήταν έγκυος.

Τέλος η αδερφή του τραγικού πατέρα δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός της.

Δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αδερφός της από την Κυριακή. «Ο Υπάτιος φέρει κάποια τραύματα από τις φλόγες, στην υγεία του, όμως, συνολικά είναι καλά. Στην ψυχολογία του, από την άλλη, είναι χάλια!» τόνισε με τρεμάμενη φωνή.

Σχετικές ειδήσεις