ΕΛΛΑΔΑ

Ράγισαν και οι πέτρες: Στο ίδιο φέρετρο η μητέρα και το 3χρονο αγγελούδι της

Ράγισαν και οι πέτρες: Στο ίδιο φέρετρο η μητέρα και το 3χρονο αγγελούδι της

Σπαραγμός στην Πτολεμαΐδα όταν έφτασε στο σπίτι η νεκροφόρα

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας.

Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο γιατί από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου που υποδέχτηκαν στην Πτολεμαΐδα το φέρετρο με την άτυχη Αποστολία και τον 3χρονο Παύλο.

Στη ζωή και στο θάνατο μαζί! Η 33χρονη μητέρα τοποθετήθηκε στο φέρετρο έχοντας στην αγκαλιά της το αγγελούδι της, τον Παύλο της. Δεν θα τον αφήσει ούτε στο τελευταίο τους ταξίδι. Θα τον έχει πάντα μαζί της!

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, ο Υπάτιος που είδε την οικογένεια του να καταστρέφεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Άνοιξε το φέρετρο, φίλησε τη σύζυγό του και το γιο του, αδυνατώντας να πιστέψει το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα.

Η κηδεία της Αποστολίας και του Παύλου θα γίνει την Τετάρτη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης στην Πτολεμαΐδα. Εκεί ο Υπάτιος θα αποχαιρετίσει το αγγελούδι του και την πολυαγαπημένη του σύζυγο γνωρίζοντας ότι ο Γολγοθάς για εκείνον τώρα ξεκινά .

Σχετικές ειδήσεις