ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ – Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ για 24 ώρες – Πώς θα πάτε στη δουλειά σας

Απεργία ΜΜΜ – Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ για 24 ώρες – Πώς θα πάτε στη δουλειά σας

Απεργία ΜΜΜ: Ποδαρικό με ταλαιπωρία για το επιβατικό κοινό και τους οδηγούς κάνει ο Μάρτιος, καθώς «νεκρώνει» από συγκοινωνίες και σήμερα, Τετάρτη (01/03/2017) η Αθήνα – Χωρίς Μετρό, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και Τραμ για 24 ώρες – Κινούνται μόνο λεωφορεία και τρόλεϊ.

Νέα ταλαιπωρία περιμένει σήμερα Τετάρτη το επιβατικό λόγω της 24ωρης απεργίας σε Μετρό, Ηλεκτρικό και Τραμ. Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και την Παρασκευή 3 Μαρτίου που έχει αποφασισθεί νέα απεργία.

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ ζητούν να μην προχωρήσει η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών μειώνοντας τα έσοδα της Εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες.

«Μοναδικό αίτημά μας είναι να μην προχωρήσει, εδώ και τώρα, η νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών μειώνοντας τα έσοδα της εταιρείας, απαξιώνοντάς την και ανοίγοντας το δρόμο για να πωληθεί σε ιδιώτες» υποστηρίζουν σε σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Επίσης, την Τετάρτη 1 Μαρτίου, την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 ο σταθμός του Μετρό «Περιστέρι» της γραμμής 2 θα είναι κλειστός λόγω τεχνικών εργασιών.

Οδηγοί και επιβατικό κοινό πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή καθώς τις ώρες αιχμής στις κεντρικές Λεωφόρους της Αθήνας η κίνηση θα είναι πολύ αυξημένη και το μποτιλιάρισμα θα είναι αναπόφευκτο.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται κανονικά και είναι τα μοναδικά μέσα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν οι κάτοικοι του Λεκανοπεδίου. Με το Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ ακινητοποιημένα, τα λεωφορεία αναμένεται να είναι γεμάτα, γι΄ αυτό καλό θα είναι να ξεκινήσετε λίγο νωρίτερα για τις δουλειές σας.

Λύση αποτελεί και το ταξί ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσετε και την κίνηση στους δρόμους καθώς αρκετοί πολίτες που χρησιμοποιούν τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς θα πάρουν το αυτοκίνητο για να κινηθούν την ημέρα της απεργίας.

Σχετικές ειδήσεις