ΕΛΛΑΔΑ

Ζωντάνεψε ξανά η δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση

Ζωντάνεψε ξανά η δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου - Νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση

Οι φρικιαστικές μνήμες της τραγωδίας με θύμα τον Μάριο Παπαγεωργίου, ξύπνησαν και πάλι.

Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε για λίγα μόνο λεπτά στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών το πρωινό της Παρασκευής 3 Μαρτίου. Η δίκη αναβλήθηκε για τον ερχόμενο Μάιο λόγω κωλύματος των δικηγόρων.

Έστω και σ’ αυτά τα λίγα λεπτά, το δράμα που ζει η τραγική του μητέρα, κορυφώθηκε. Η Βαρβάρα Θεοδωράκη με όση δύναμη της απομένει, συνεχίζει τον αγώνα της. Ζητά να ανοίξουν τα στόματα. Να μιλήσουν αυτοί, που η Δικαιοσύνη καταδίκασε σαν υπαίτιους για τη δολοφονία του μονάκριβου παιδιού της.

marios1

Ο μόνος στόχος της τραγικής μάνας, είναι να αποκαλυφθεί που είναι θαμμένος ο γιος της. Για να δικαιωθεί... Για να τον αποχαιρετήσει με αξιοπρέπεια όπως του αξίζει.

Στο στούντιο του «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε η εξαδέλφη του που μίλησε για τις έρευνες που κάνει η οικογένεια, για να βρει το πτώμα του άτυχου νέου.

Όπως είπε, Καναδοί και Έλληνες ιδιωτικοί ερευνητές που έχουν διοριστεί από την οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου, επαναξιολογούν στοιχεία και συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία. Καθώς στο δικαστήριο είχε ειπωθεί πως στην υπόθεση υπάρχουν άγνωστοι μέχρι σήμερα συναυτουργοί, οι έρευνες οδηγούνται και σε νέες κατευθύνσεις, προκειμένου να βρεθεί το πτώμα του άτυχου νέου.

«Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, θεωρούμε ότι κάτι έγινε στην περιοχή της Νέας Περάμου. Κάπου εκεί τον δολοφόνησαν, στην αρχή έκρυψαν το πτώμα του πρόχειρα και στη συνέχεια το μετέφεραν σε άλλο σημείο. Τώρα κάποιες ενδείξεις οδηγούν τις έρευνες στο Νομό Αρκαδίας. Πιο συγκεκριμένα έξω από τη Μεγαλόπολη προς Λιοντάρι, γύρω από τα χωριά Ανεμοδούρι και Δρούτσι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείουμε άλλες περιοχές» τόνισε η εξαδέλφη του θύματος, Αντωνία Γουναροπούλου.

Καλλιθέα: Έβλεπα παρατημένο ένα αυτοκίνητο του Μάριου

«Είχα δει αυτό το αυτοκίνητο του Μάριου παρκαρισμένο στην Καλλιθέα χωρίς πινακίδες». Αυτό ισχυρίστηκε μάρτυρας που επικοινώνησε με το «Τούνελ». Όπως είπε γνώριζε το θύμα αλλά και τον βασικό κατηγορούμενο για τη δολοφονία του.

Υποστήριξε πως είχε δει το αυτοκίνητο που ανήκε στον Μάριο Παπαγεωργίου πριν από έξι μήνες περίπου στην περιοχή πίσω από την Αγία Ελεούσα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Στην αρχή το είχα δει στην οδό Λασκαρίδου και λίγο καιρό μετά στην Κρέμου. Το είχαν μετακινήσει».

Η εξαδέλφη του Μάριου διευκρίνισε πως ο μάρτυρας πιθανά να έχει μπερδευτεί, καθώς το αυτοκίνητο αυτό έχει πωληθεί σε φιλικό πρόσωπο της οικογένειας εκτός Αθηνών και χρησιμοποιείται ακόμα.

Πηγή: anikolouli.gr

Σχετικές ειδήσεις