Η καρδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» χτύπησε στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Νewsbomb

Η καρδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» χτύπησε στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Ένα δυνατό μήνυμα αγάπης, αγώνα, αλληλεγγύης και νίκης προς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία έστειλαν από την εκκίνηση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στην έναρξη του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (05/03/2017) στην πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο, παρουσία της κυρίας Βαρδινογιάννη, έδωσαν το «παρών», πολιτικοί, βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, υποστηρικτές, πολλοί φίλαθλοι και αθλητές.

Ο κ. Κωστούρος και η κυρία Βαρδινογιάννη είχαν επίσης συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Ναυπλιέων, όπου παρευρέθηκαν οι βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Αντιδήμαρχοι, καθώς και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα, που διαθέτει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή, ενώ εκδήλωσε τη χαρά της για τη συμμετοχή της σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού και του ανθρωπισμού που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο στέλνοντας μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ». Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών η κυρία Βαρδινογιάννη τόνισε ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου προς όφελος των πολιτών.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και εκδόσεων μεταξύ των δύο πλευρών.

Η καρδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» χτύπησε στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου
01
Η καρδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» χτύπησε στον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved