ΕΛΛΑΔΑ

Προσφορά συστήματος συναγερμού από τη MEGA SPRINT GUARD

Προσφορά συστήματος συναγερμού από τη MEGA SPRINT GUARD

Είναι αλήθεια πως η καθημερινή ζωή στις μεγαλουπόλεις έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και συνάμα επικίνδυνη σε μεγάλο βαθμό.

Πλέον οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και που μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα, παρουσιάζονται με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι στο παρελθόν. Στις μέρες μας λοιπόν, οι έννοιες «ασφάλεια – προστασία», διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο στην κοινωνία μας, λόγω της παρουσιαζόμενης αυξητικής τάσης στο δείκτη εγκληματικότητας. Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και σε μικρότερους οικισμούς, στην επαρχία ή και στα περίχωρα των πόλεων, έχει αρχίσει να διεισδύει αναμεσά στους κατοίκους τους, το αίσθημα της ανασφάλειας, τόσο για τη σωματική τους ακεραιότητα όσο και για τι διαφύλαξη της υλικής τους περιουσίας.

Πώς και γιατί να βάλετε ένα σύστημα ασφαλείας

Οι «διαρρήκτες», συνεχώς αποθρασύνονται και δεν διστάζουν να διεισδύουν ακόμη και σε σπίτια ή σε επαγγελματικούς χώρους, οποιαδήποτε στιγμή. Μια αξιόπιστη λύση, για να επικρατήσει η αίσθηση της ασφάλειας, από τους ένοικους σε μία οικία ή τους επαγγελματίες, είναι η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού. Το σύστημα συναγερμού, αναλαμβάνει την προστασία της εγκατάστασης από προσπάθειες διάρρηξης και εν γένει προσπάθειες παραβίασης. Η ύπαρξη συστήματος συναγερμού, λειτουργεί αποτρεπτικά, δηλαδή, μια εντελώς απροστάτευτη οικία ή εγκατάσταση αποτελεί μαγνήτη για ένα διαρρήκτη, σε αντίθεση με μια οικία ή εγκατάσταση που διαθέτει σύστημα συναγερμού και το οποίο μόνο με την ύπαρξή του θα προβληματίσει τον υποψήφιο διαρρήκτη.

Στόλος οχημάτων MEGA SPRINT GUARD

Συνεπώς, σήμερα, περισσότερο από άλλοτε, επιβάλλεται η τοποθέτηση συστήματος συναγερμού, ώστε να εξαλείψουμε την πιθανότητα, αλλά και τον φόβο παραβίασης και προσβολής του προσωπικού μας χώρου.

Ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού: Προσφορά από τη MEGA SPRINT GUARD

Προσφορά συστήματος συναγερμού κι εγκατάσταση από τη MEGA SPRINT GUARD

Για την ασφάλεια της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, η MEGA SPRINT GUARD διαθέτει μοναδική προσφορά, παρέχοντας ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού μόνο με 30 ευρώ μηνιαίως.

Η προσφορά περιλαμβάνει σύστημα συναγερμού με 2ετή εγγύηση, καθώς και εγκατάσταση στο χώρο σας.

Εκτός από τα συστήματα συναγερμού, η MEGA SPRINT GUARD, παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης και ενημέρωσης, 24ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το έτος μέσα από το υπερσύγχρονο Κέντρο Λήψης Σημάτων της, ώστε, ανά πάσα στιγμή, ο κάτοχος του συστήματος της MEGA SPRINT GUARD να αισθάνεται ασφαλής.

Κορυφαία προστασία με την εγγύηση MEGA SPRINT GUARD

Διεκδικήστε την προσφορά συστήματος συναγερμού της MEGA SPRINT GUARD συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας, εδώ.

Η MEGA SPRINT GUARD παραμένει διαθέσιμη για την επίλυση κάθε απορίας κι αιτήματος ακόμη και μέσα από τα εταιρικά προφίλ στο Facebook και το LinkedIn.